Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ruks ile teraz kosztuje trzeci stopień ?

Jako takiego III stopnia w tym momencie nie robimy, możesz wziąć II stopień 1/1 gdzie instruktor modyfikuje program stopnia II do umiejętności kursanta - 1200 PLN/dzień szkolenia. W szkleniu 1/1 jest sporo więcej jazdy niż w grupowym czyli koło 200 km na torze jak ktoś ma siłę i już co nieco ogarnia :kox: i oczywiście masz instruktora przez cały dzień dla siebie.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jasio pyta mame podczas wycieczki w ZOO:

-A co tak wisi konikowi pod brzuchem??

-To jest c**j Jasiu. Konik pier**li nim inne koniki jak mu się chce ruchać. Ale nie pokazuj paluszkiem, bo to niekulturalnie

Opublikowano

:facepalm:

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

Panowie, Szwagier się nakręcił na takie coś. B6 kupuje się teraz za takie psie pieniądze?? czy to byle co, no i silnik 2.5 tdi to chyba żenada awaryjna??

Audi A4 12999.00 PLN. Katowice - Szopienice,dzielnica burowiec - otoMoto.pl

Opublikowano

Transit :polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

Panowie, Szwagier się nakręcił na takie coś. B6 kupuje się teraz za takie psie pieniądze?? czy to byle co, no i silnik 2.5 tdi to chyba żenada awaryjna??

Jako Rodzina.....spokojnie możesz go pacnąć...na opamiętanie :grin:.....jakby co to masz moje pozwoleństwo :wink:

wysłane z one v :)

Opublikowano

nex.. :facepalm: proszę Cię :facepalm:

Opublikowano
...znam takiego....co klekotem 2.0 dojeżdża er'esowe heble :decayed:

Nawet nie mów o nim, znów człowiek będzie musiał przejść drogę krzyżową jak go zobaczy w Bukowinie :decayed:

Opublikowano

to samo mu powiedziałem przez tel, że b6 wartą uwagi na pewno ponad 20 trzeba dac

Opublikowano

to samo mu powiedziałem przez tel, że b6 wartą uwagi na pewno ponad 20 trzeba dac

sprzedam mu moją :wink:

Opublikowano

nie bo masz koze

Opublikowano
Ruks ile teraz kosztuje trzeci stopień ?

Jako takiego III stopnia w tym momencie nie robimy, możesz wziąć II stopień 1/1 gdzie instruktor modyfikuje program stopnia II do umiejętności kursanta - 1200 PLN/dzień szkolenia. W szkleniu 1/1 jest sporo więcej jazdy niż w grupowym czyli koło 200 km na torze jak ktoś ma siłę i już co nieco ogarnia :kox: i oczywiście masz instruktora przez cały dzień dla siebie.

widzę ze inne zasady teraz są :kwasny: a kto szkoli :whistling:

Opublikowano

Ja z Gruszka

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
:grin:
Opublikowano
Ja z Gruszka

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
...znam takiego....co klekotem 2.0 dojeżdża er'esowe heble :decayed:

Nawet nie mów o nim, znów człowiek będzie musiał przejść drogę krzyżową jak go zobaczy w Bukowinie :decayed:

:grin:

Opublikowano
:wink:

Panowie,

Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat?

Ja jeździłem w Focusie ST zrobionym na ponad 300KM,polecam nawet sam chyba kupię sobie na przyszły sezon:) dużo lepsze niż TOYO R888 wolniej się ścierają a tak samo lepią

dzieki za opinie,

podobno nie jest za dobrze na mokrym i z racji twardej mieszanki pekaja.

Jak wpiszesz model opony, to google Ci pokaze foty z peknieciami :facepalm:

ja mam takie w clio 195/50r15 na suchym naprawde za***iście, nie jest to slick ale za to ma dot-a wiec mozna jezdzic po drogach, na mokrym z kolei jak jest tylko wilgotno tez dają rade, ale jak juz leje tak konkretnie to szału nie ma, mimo ze jest jodełka.

Opublikowano
A brakuje Ci trzymania w zakrętach na 225? Większość ludzi nie wykorzystuje więcej niż 50% przyczepności opony, jak ktoś ogarnia jazdę trochę więcej to skorzysta z 75% więc kupowanie szerszych jest kompletnym bezsensem jak już koledzy napisali :whistling:

Kolejna sprawa że pogarsza się przyczepność na wodzie i to o wiele bardziej niż polepsza na suchym.

Ruks to nie tędy chyba droga myślisz że po co oni robią te naleśniki żeby się to lepiej turlało ;-)

Ma być nisko i szeroko i h.....

Opublikowano
:wink:

Panowie,

Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat?

Ja jeździłem w Focusie ST zrobionym na ponad 300KM,polecam nawet sam chyba kupię sobie na przyszły sezon:) dużo lepsze niż TOYO R888 wolniej się ścierają a tak samo lepią

dzieki za opinie,

podobno nie jest za dobrze na mokrym i z racji twardej mieszanki pekaja.

Jak wpiszesz model opony, to google Ci pokaze foty z peknieciami :facepalm:

ja mam takie w clio 195/50r15 na suchym naprawde za***iście, nie jest to slick ale za to ma dot-a wiec mozna jezdzic po drogach, na mokrym z kolei jak jest tylko wilgotno tez dają rade, ale jak juz leje tak konkretnie to szału nie ma, mimo ze jest jodełka.

dzieki, chyba na przyszly sezon sie skusze - widze, ze sa tez nie najgorsze ceny tych opon:wink:

Opublikowano

Widac ze idzie zima bo temat opon pojawia sie nieuchronnie, ja szukam do siebie 235/55/17 uzywek w dobrej cenie jak nie znajde nie przejmuje sie, moje jeszce dają rade zwlaszcza ze bedzie naped x 4, zobaczymy pierwsza zima na cztery kola, ciekawe czy duza roznica miedzy ośką

Opublikowano
Widac ze idzie zima bo temat opon pojawia sie nieuchronnie, ja szukam do siebie 235/55/17 uzywek w dobrej cenie jak nie znajde nie przejmuje sie, moje jeszce dają rade zwlaszcza ze bedzie naped x 4, zobaczymy pierwsza zima na cztery kola, ciekawe czy duza roznica miedzy ośką

Nie ma porównania żadnego.....

PABLO założyłeś te RF zimowe ?...latasz już na tym ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.