Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pablo tutaj tylko trzeba jechac na Policje! Niech wyjasniaja .....

Co on teraz zrobi? Sprzeda handlarzom ? :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A my z Gruszka dzisiaj kupiliśmy a3 piękna ciorna i z dobrym vinem

Wysłane z mojego urQuattro

Tak jest. Wąski dzięki za pomoc.

Karolku Tobie wielki dzięki.

Chłop się nie spodziewał takiego ataku ;)

Opublikowano

Karol go walnął drzwiami :decayed:

Opublikowano

Hahaha no i chłop sie wpierdolil w dlugi

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

PABLO tera ubezpiecz auto, spal i SASIAD będzie. 55kzl do przodu ;)

Opublikowano

czyli A3 w rozliczeniu :wink:

ile mu Gruszka policzył za centymetr

Opublikowano

Ta historia to się nadaje do Turbo Kamery :facepalm: A on ma z handlarzami jakąś umowę? Ta kasa co im dał to zaliczka czy zadatek?

Opublikowano
Ta historia to się nadaje do Turbo Kamery :facepalm: A on ma z handlarzami jakąś umowę? Ta kasa co im dał to zaliczka czy zadatek?

Z nimi jakąś ma ponoć umowę że dał zaliczkę, a umowę kupna sprzedaży jest od tej kobiety która jeździła tym autem.

Dowiedziałem się że najpierw jedzie do prawnika z wszystkimi dokumentami.

Opublikowano

Buahaha ja bym wcześniej pojechał do Wróżki , co mu da prawnik?

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ----------

Jak widzę takich ludzi to sie nie dziwie ze są kombinatorzy.

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

No ale czego sie spodziewać jak są ludzie którzy dzwonią ma takie ogłoszenia b8 2010 wypas za 59kzl facepalm

Opublikowano
  • Autor

Mnie zastanawia , kupili handlarze od Kobiety auto ok ale gdzie jest umowa ze oni go kupili od niej ? I teraz Oni powinni jedmu sprzedać , jakim cudem teraz po jakimś czasie jest umowa że kobieta sprzedaje jemu auto ? :facepalm:

Opublikowano

No jak to? Kobieta słup

Opublikowano

Z nimi jakąś ma ponoć umowę że dał zaliczkę, a umowę kupna sprzedaży jest od tej kobiety która jeździła tym autem.

Dowiedziałem się że najpierw jedzie do prawnika z wszystkimi dokumentami.

To jeszcze za umowę kupna-sprzedaży beknie jak się okaże (co jest bardzo prawdopodobne) że ktoś podrobił podpis owej kobiety na tej umowie .... - o ile tak w ogóle istnieje :wink:

a najlepsze w tym wszystkim ze tłumaczyć się będzie z wszelkich niejasności nowy właściciel:decayed:

a jeszcze jedna kwestia - teraz gdy kolega będzie chciał pozbyć się auta i napiszą umowę na tych handlarzy to i tak gość będzie miał do zapłacenia podatek jak się nie mylę :wink:

Opublikowano
  • Autor

OKi , rozmawiałem z nim .

Umowę kupna sprzedaży ma z tymi handlarzami i na tej podstawie zarejestrował samochód przynajmniej tak mi powiedział :)

Wedle mnie niech jedzie na Policję , niech mu sprawdzą ten samochód czy faktycznie przebite numery czy tylko komora silnika i przód lakierowany bo był dzwon....

Opublikowano

A ja znowu po tygodniu nie moglem auta odpalic albo cos rozladowuje aku albo sam aku jest do d*py a kupilem go rok temu

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na moje oko auto od kobiety kupione tylko dla papieròw, vin w kpmorze silnika przrszczepiony, z tylu sie nie chcialo to zeszlifowali kawalek, auto ktore stoi lod blokiem to.. inny samochód duzo lepiej wyposażony, pytanie czy ze sklepu nocnego, umowa z baby na niego ominieci goście zeby nigdzie nie moczyć rąk

Opublikowano

a co się stało ??????? bo nie jestem w temacie :whistling:

Opublikowano

Wąski dajesz po d*pie

Opublikowano

a co się stało ??????? bo nie jestem w temacie :whistling:

Jak zwykle Pablo dopierd....

Opublikowano
  • Autor
Na moje oko auto od kobiety kupione tylko dla papieròw, vin w kpmorze silnika przrszczepiony, z tylu sie nie chcialo to zeszlifowali kawalek, auto ktore stoi lod blokiem to.. inny samochód duzo lepiej wyposażony, pytanie czy ze sklepu nocnego, umowa z baby na niego ominieci goście zeby nigdzie nie moczyć rąk

tez tak myslałem ale okazuje sie ze jednak umowa jest pomiedzy nim a handlarzami chociaż tyle....

Moze poprzedni własciciel był maniakiem jak my ? zrobił sobie całego wewnętrznego s-line :decayed: dołożył navi 3G , chciał miec nowszy climatronic, wywalił tempomat i skrzynie biegów ..... itd itp.

Moze jedynie było tylko lakierowane ( po dzwonie przodem ) :wink:

Opublikowano

A to taka sytuacja

Wysłane z mojego GT-I9300

---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

Aha Wojtek z S6 dzieki za nowy telefonik :-)

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Pablo masz linka do aukcji tego auta pokaż

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.