Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boseron dziadu w końcu masz fejsa :grin:

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

Z jakim r4???

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Tak ogólnie np z 1.9TDI, albo B5 co miałeś, chodzi mi nie o osiągi bo C5 ciężkie wiadomo.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzwiek kozak, jedzie tez spoko jak na wage no i wygoda, sxkoda tylko ze nie ma quattro

Opublikowano
Siemano, Pablo jak tam sasiad

Dzisiaj o 15:00 jedzie z prawnikiem do zakopca do handlarzy :eusathink:

A po co on tam jedzie :facepalm:

Pablo jeśli ci ten kolega głodnej historyjki z tą zaliczką nie sprzedaje (a raczej tak jest) to ten wyjazd jest bez sensu.

Ma auto za 4 koła jest jego właścicielem wedle papierów więc po co sobie d*pę tym zawraca.

Jak się goście upomną o kasę lub auto to wtedy niech ich zaprosi do Kraka i się spotkają i przedstawi im frankenstiena jakiego od nich kupił i albo kasa zwrot albo sprawa no ale to jest pewnie puste gadanie bo gość dał im całą kasę bo musieliby być ostatnimi frajerami żeby dać auto zarejestrować za taką kasę a on się pewnie nie chce przyznać że dał się tak sfrajerować bo mu ktoś joy-a od mmi pokazał i mu klapki na oczy spadły no i dlatego to on musi do nich dymać i się z gośćmi teraz szarpać o swoje.

Opublikowano
Siemano, Pablo jak tam sasiad

Dzisiaj o 15:00 jedzie z prawnikiem do zakopca do handlarzy :eusathink:

A po co on tam jedzie :facepalm:

Pablo jeśli ci ten kolega głodnej historyjki z tą zaliczką nie sprzedaje (a raczej tak jest) to ten wyjazd jest bez sensu.

Ma auto za 4 koła jest jego właścicielem wedle papierów więc po co sobie d*pę tym zawraca.

Jak się goście upomną o kasę lub auto to wtedy niech ich zaprosi do Kraka i się spotkają i przedstawi im frankenstiena jakiego od nich kupił i albo kasa zwrot albo sprawa no ale to jest pewnie puste gadanie bo gość dał im całą kasę bo musieliby być ostatnimi frajerami żeby dać auto zarejestrować za taką kasę a on się pewnie nie chce przyznać że dał się tak sfrajerować bo mu ktoś joy-a od mmi pokazał i mu klapki na oczy spadły no i dlatego to on musi do nich dymać i się z gośćmi teraz szarpać o swoje.

dokładnie tak :wink:

Opublikowano

ja tez jestem podobnego zdania.

pojada tam, jeszcze im wpier**la i wroca z niczym - bez sensu

Opublikowano

Tomku, misieqkrk który też jest u nas na forum, pomagaliśmy mu z Cubrem prawie 4 lata temu w sprawie zakupu B7ki 3.0TDI BKN w komisie przy Tesco na Kapelance, auto było za 68tys, kupił auto w piątek przy czym zostawił im 8 tys bo nie mógł tyle wybrać z banku, zrobił przelew i dostali kasę w poniedziałek a autem już jeździł, Ci goście z tego komisu sami pojechali mu auto zarejestrować, podpisał umowę na kredyt i ubezpieczenie, że wpłata w gotówce na 60 tys a dał im wtedy 8.

Opublikowano

Pablo dorośnij i zacznij używać szarych komórek. W Polsce właścicielem pojazdu jest ten kto jest w dowodzie rejestracyjnym na pierwszym miejscu w/g. prawa auto jest jego i może je nawet dzisiaj sprzedać Panu Mietkowi i po temacie. Pomyśl trochę gdyby taki proceder był normalny to pewnie każdego dnia w komisie pojawiałby się cfaniak z lewym dowodem co to miałby 4 koła w kieszeni i wyjeżdżał z komisu autem mówiąc że resztę doniesie.

Nie wiem co z kim kiedyś załatwiałeś ale dla mnie to są historie co to je świstak w sreberka zawijał jedynym wytłumaczeniem i zrozumieniem takiego dilu jest to że odbywało się to za pośrednictwem znajomych bo musiałbym na łeb upaść żeby zrobić coś takiego z obcą osobą pomyśl przez chwilę tak jak ci Kerczi podał przykład spisałbyś umowę kupna sprzedaży na telefon komuś obcemu na najdroższy telefon w zamian za jakąś śmieszną zaliczkę :facepalm:

Opublikowano

Pablo prawda jest taka że ten twój sąsiad i kolega cos mocno kręci, tutaj nie chodzi o normalną sytuacje jaką opisujesz z tym komisem pod tesco, notabene to prowadzi mój znajomy i wiem jak załatwia sprawy. tutaj chodzi o to ze twój kolega dał sie wpakowac na mine i nie chce sie do tego przyznac, sciemniając ile tylko sie da i dając tylko urywkowe informacje ze stanu faktycznego, sam fakt tego w jaki sposób i od kogo auto nabył (umowy, dowody rej. niejasności, itp). prawda jest taka ze nie ma okazji przy kupnie samochodu, jak jest za tanie to na 99% cos w nim siedzi, nikt nie sprzedaje dobrego samochodu za niską cene, nawet jak mu sie spieszy a tym bardziej w jakims komisie. teraz to juz jest po ptokach i jedyne rozwiązanie jakie bym mu radził to zgłosic sie na policję opisac całą sytuacje ze szczegółami i poprosic o wyjasnienie sprawy, zeby nie miec kłopotu. gorsze w tym wszystkim jest to ze jezeli wpłacił całą kase na samochód to mozliwe ze bedzie miał plecy, a nawet jesli kase odzyska to nie w tej pięciolatce.

---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ----------

a jezeli policja wyjasni temat i okaze sie ze auto ma stan prawny w porządku, a jedynie był walony i "troche" pokombinowany, to przynajmniej bedzie spał spokojnie ze nie wjadą mu którejs nocy czarni do domu i nie bedzie siedział za niewinność i naiwność.

Opublikowano

Oj PABLO chyba zacznę z Tobą załatwiać interesy...to ja tu kombinuje od jakiegoś czasu co by tu nowego otworzyć a tutaj taki biznes pod nosem. PABLO kupuje Twoje mieszkanie, samochody, sprzęty...będę jutro z notariuszem i wezmę z 10k zaliczki ;)

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

Ty chyba pomyliłeś osobę nie do mnie z taką propozycją tylko do sąsiada CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM :naughty:

Opublikowano

PABLO ale to Ty jesteś jego Concierge

Opublikowano

Tiaa :decayed:

Opublikowano

No a nie? Sam zainteresowany nawet do ASO nie pojechał tylko wysłał Ciebie... Chyba ze wolisz być jego Murzynem :)

Opublikowano
Chyba ze wolisz być jego Murzynem :)

bransoleta sie zgadza:wink:

Opublikowano
No a nie? Sam zainteresowany nawet do ASO nie pojechał tylko wysłał Ciebie... Chyba ze wolisz być jego Murzynem :)

KERCZI bo reżyserował jakiś teledysk i musiał być przy tym i mnie prosił żebym mu pomógł, wpisz u mnie na fejsie Jasuwienas to zobaczysz czym się zajmuje.

A wtedy jego brat i mój byli ze mną, później ja ich zostawiłem z tym autem :decayed:

Opublikowano

Jutro pozbieram żury z pod hipera co wózki odwożą. Postawie im paletę mózgojebów zainwestuje jeszcze we fryzjera dla nich i po garniaku z lumpexu i jadę z tymi słupami zczyścić ten komis z kapelanki jak to taki poczciwy chłop że daje auta na zeszyt gdzie to je dokładnie ;-)

Opublikowano
Jutro pozbieram żury spod hipera co wózki odworzą. Postawie im paletę mózgojebów zainwestuje jeszcze we fryzjera dla nich i po garniaku z lumpexu i jadę z tymi słupami szczyścić ten komis z kapelanki jak to taki poczciwy chłop że daje auta na zeszyt gdzie to je dokładnie ;-)

:arrow2:Komis samochodowy Kraków, samochody i auta używane na zamówienie

Opublikowano

jutro jestem u niego :decayed:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ----------

Pablo czy to ów szczęśliwy posiadacz jedynego w swoim rodzaju białego hiciora

https://www.facebook.com/mariusz.jasuwienas

Opublikowano

Tak :decayed:

Jak już wrzucił chwalipięta auto na fejsa to pewnie już nie odda :decayed:

Opublikowano

no po ostatnim wpisie widać że chłopakowi się nudziło w tym roku to teraz ma zajęcie

"13 grudnia w pobliżu: Wczoraj był najpiękniejszy dzień w moim życiu myślałem że w 2013 nic dobrego się nie wydarzy hehe. 1 dzień przebił caly rok WoW ULGA"

---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

Tak :decayed:

Jak już wrzucił chwalipięta auto na fejsa to pewnie już nie odda :decayed:

ja znam takich co to sobie robili w nie swoich i też dodawali to jest właśnie fejsbuc możesz zrobić z siebie kogo chcesz dwoma komendami kopiuj-wklej :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.