Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Looz, bez spinania

Wysłane z mojego GT-I9300

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja juz zaczalem spier**lac:wink:

Opublikowano

Panowie zmiencie temat bo nudno,

Opublikowano
Boseron i quwertykk , dyskusję przenieście sobie na PW!

Łukasz bardzo Cię proszę nie pisz wiecej takich postów na forum :whistling:

Nie chciałem tego ruszać na ogólnym, ale piszę dla potomnych, aby wiedzieli, że gość kładzie ścieme - zresztą sam się do przyznał do tego przebiegu ale z tego co widzę to już był edytowany z tym wpisem... Teraz dostałem smsa, że nie miał o tym pojęcia :facepalm::facepalm::facepalm:

sorry za OT

Opublikowano

Gosciu pytales co jest do roboty w aucie wiec Ci powiedzialem ze maglownica ze spuszcze z ceny tysiac, ze opony srednie spuszcze 2 kola, mechanika umowiles jakbym mial cos do ukrycia to bym sie nie godzil, poza tym w ogloszeniu nie ma ani jednego slowa o przebiegu, zastanów sie co piszesz.

Opublikowano
Gosciu pytales co jest do roboty w aucie wiec Ci powiedzialem ze maglownica ze spuszcze z ceny tysiac, ze opony srednie spuszcze 2 kola, mechanika umowiles jakbym mial cos do ukrycia to bym sie nie godzil, poza tym w ogloszeniu nie ma ani jednego slowa o przebiegu, zastanów sie co piszesz.

O mechanice nic nie mowię, tego byłem świadomy.

W ogłoszeniu nie ma, ale wyraźnie mówiłeś parokrotnie, że ma 180 tyś, a w starych TWOICH POSTACH już jest, że auto ma ponad 300 k- a raczej było - bo chyba je edytowałeś z tego co widzę... ktoś tam pisał o tym również, znajdę to specjalnie i wrzucę, żeby nie było, że jestem niewiarygodny...Mogłeś powiedzieć ma na budziku 180, ale wiem, że tak naprawdę 300 tk, ja bym nie robił z tego problemu, bo wiem, ze kupuję używane auto i zawsze jest jakaś dokładka, piję tylko do tego, że trzeba było powiedzieć prawdę a nie walić kłamstwa i dalej się ich trzymać. Koniec.

Opublikowano

Kolega qwertykk chyba chce się na kimś wyżyć :think2:

Opublikowano

Panowie... To może z okazji tych przepychanek z BMW w tle - zaczniemy niwą zabawe? Wymyślamy co może znaczyć skrót BMW (typu Będę Miał Wydatki, Będę Miał Wypadek)... Może ja zacznę:

Boseron Miej Wyjebane :decayed:

Opublikowano

Ty bys sie nie wkurwił? :naughty:

Opublikowano

Stary jakbys uczeztniczyl w zyciu krakowskich spotow to bys wiedzial ile ma realnie a ze jestes tylko z zarejestrowania sie uczestnikiem tego forum to nie wiesz nic. Dla mnie jestes obcy powtorze obcy, w zyciu cie nie widzialem i nie trakruje jak forumowicza bo nie uczestniczysz w zyciu tego forum. A ze kazdy chce sprzedac auto zwlaszcza obcemu, choc pewnie bym plakal jak bym sprzedal....

Opublikowano

Boli Mnie Wór

Opublikowano

Ale czym??

Opublikowano
Stary jakbys uczeztniczyl w zyciu krakowskich spotow to bys wiedzial ile ma realnie a ze jestes tylko z zarejestrowania sie uczestnikiem tego forum to nie wiesz nic. Dla mnie jestes obcy powtorze obcy, w zyciu cie nie widzialem i nie trakruje jak forumowicza bo nie uczestniczysz w zyciu tego forum. A ze kazdy chce sprzedac auto zwlaszcza obcemu, choc pewnie bym plakal jak bym sprzedal....

No chociaż teraz dobrze godosz :decayed:

Opublikowano
I po raz kolejny wychodzi sprzedaz auta na forum to nieporozumienie!!!

ty to masz szczescie hehe :wink:

Opublikowano

Ale czym??

Jak byś miał kasę na auto, tylko rutynowy przegląd i chcesz auto brać, a tu nagle kuku auto 2x przebieg :grin:

Opublikowano

O mechanice nic nie mowię, tego byłem świadomy.

W ogłoszeniu nie ma, ale wyraźnie mówiłeś parokrotnie, że ma 180 tyś, a w starych TWOICH POSTACH już jest, że auto ma ponad 300 k- a raczej było - bo chyba je edytowałeś z tego co widzę... ktoś tam pisał o tym również, znajdę to specjalnie i wrzucę, żeby nie było, że jestem niewiarygodny...Mogłeś powiedzieć ma na budziku 180, ale wiem, że tak naprawdę 300 tk, ja bym nie robił z tego problemu, bo wiem, ze kupuję używane auto i zawsze jest jakaś dokładka, piję tylko do tego, że trzeba było powiedzieć prawdę a nie walić kłamstwa i dalej się ich trzymać. Koniec.

co wy macie wszyscy z tymi przebiegami w polsce to chory temat auto moze miec i 500 albo 1mln bo auta 10 letnie i do tego diesele tak maja myslisz ze jak kupisz od niemca to bedziesz miec orginalny przebieg jesli tak to lepiej idz do salonu a nie zasmiecaj nam watku

Opublikowano

Nex Brutusie

Opublikowano

boseron, ty masz dawać przykład :grin::grin:

Opublikowano

Przeciez daje, tanio kupic drogo sprzedać :grin:

Opublikowano

Przeciez daje, tanio kupic drogo sprzedać :grin:

a widzisz michail55 .... :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.