Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PABLO do Bety nie oryginał?

Wysłane z mojego urQuattro

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór.

Potwierdzam, podjechałem E39 i na miejscu wymienili mi wkład lusterka, 5 minut czekania :wink:

podaj adres

Opublikowano
Sekretarka z dyrektorem pieprzą się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki.

- Warkocz! Warkocz! - krzyczy sekretarka.

A dyrektor na to:

- Wrrr... wrrr... wrrr...

:grin:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------

podaj adres

:arrow2:http://a4-klub.pl/malopolskie-85/wklady-lusterek-naprawa-wymiana-reki-308986/#post3961137

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

PABLO do Bety nie oryginał?

Wysłane z mojego urQuattro

Do bety dokładnie taki jak ma być czy oryginał to już nie wnikałem, gdzieś z 55zł zapłaciłem, podgrzewanie wsio działa jak trzeba.

Powyżej założyłem temat.

Opublikowano
Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór.

Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna :kwasny:

Opublikowano
Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna :kwasny:

No to dziwne u mnie taka sama widoczność jest.

Opublikowano

Jadąc od Teligi i dalej Ćwiklińskiej na końcu w prawo - niech Cię kańciapa nie zmyli - tam Panie wiedzą co robią

Lokalizacja na mapie

Street view na kańciapkę

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ----------

sferyczne nie sferyczne - niebieskie zwykłe... wszystko zależy co kupiłeś

Opublikowano

Dokładnie to ta kanciapa, dodam ten widok do tematu :decayed:

Opublikowano

Pablo chodzilo mi o to ze ja jakbym mial bete to bym zakładał tylkko oryginał

Opublikowano

To jedyna rzecz którą nie kupiłem ori do tego auta, ważne że jest ok :decayed:

:facepalm:

Opublikowano

a jeszcze 5tke - gangsta woz :wink:

Panie... czesci musza byc tylko ORI w takim wozie. Nawet postojowki powinienes w ASO kupowac!

wedle zasady: niemiec plakal, jak sprzedawal - nawet ten niemiec z zakopanemgo :wink:

Opublikowano

1470011_606686516033929_1118443028_n.jpg

fanta :naughty:

Opublikowano

To jedyna rzecz którą nie kupiłem ori do tego auta, ważne że jest ok :decayed:

:facepalm:

A wiesz Pablo co się w ogóle stało z tym Renault?

Opublikowano

A wiesz Pablo co się w ogóle stało z tym Renault?

Masz napisane w komentarzach co się stało.

Opublikowano

:hi: Panowie

wlasnie tez czytam, ze nie trzeba podpisywac odmowy - ale to jest nielogiczne(z reszta nie tylko to)

sprawa trafi do sadu i jaki niby ma byc dowod przeciwko Tobie?

ale juz znalazlem odpowiedz :D - bedzie cos a'la uran

tutaj masz przepis, ktory rzekomo zlamales

USTAWA z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym

art. 45

2. Kierującemu pojazdem zabrania się:

1) korzystania podczas jazdy z telefonu wymagającego trzymania słuchawki lub mikrofonu w ręku;

Słowa trzymać i korzystać nie są prawnie zdefiniowane. Sięgamy więc do ich definicji słownikowych. Z ich zaś wynika, że pomiędzy trzymać a korzystać rozdźwięk jest spory.

Jak przekładam w samochodzie jadąc telefon, z jednej półki deski rozdzielczej do innej, to korzystam z telefonu? Z jakiej funkcji telefonu skorzystałem? - pierwszy strzał

Zabronione jest korzystanie z telefonu, który wymaga aby słuchawkę bądź mikrofon trzymać w ręku podczas tego korzystania.

Co to jest telefon?

Telefon jest to urządzenie końcowe, służące do zakończenia łącza telefonicznego;

słuchawka - przetwarzająca sygnały elektryczne na dźwięki (mikrofon i słuchawka tworzą zwykle zespół o wspólnej obudowie, zwanej mikrotelefonem, a potocznie także słuchawką)

mikrofon - odwrotność słuchawki. przetwarza dźwięk na sygnał elektryczny.

Co oznacza korzystać? Za słownikiem oznacza to:

1. używać czegoś, posługiwać się czymś; wykorzystywać,

2. siągać z czegoś zysk, korzyść; zyskiwać, wyzyskiwać

Więc co jest zabronione ustawą jeśli telefon to zakończenie łącza telefonicznego, słuchawka i mikrofon to urządzenia przetwarzające w obie strony dźwięk na impuls elektryczny a używanie oznacza osiągać z czegoś zysk, wyzyskiwać, posługiwać się?

Idąc w ślad za logicznym rozumowaniem, nie można używać funkcji tzw. komórki, która służy do przekazywania głosu na odległość jeżeli wiązałoby się to z trzymanie w/w "komórki" w dłoni. Wszelkie inne funkcje "komórki" mogą być wykorzystywane w czasie jazdy. Można grać, smsować, przeglądać internet, etc.

a teraz dowod :wink:

wniosek dowodowy o bilingi z tej godziny która wskazuje zarzut stwierdzając jednoczesnie, że w żaden inny sposób nie korzystałem z tego telefonu w danym czasie a jesli policja mi to zarzuca to niech powie a jaki sposób z niego korzystałem skoro nie rozmawiales i na jakiej podstawie tak twierdzi.

:kox:....

....yyy....ja bym chętnie zapalił to co Ty :decayed::wink:

Opublikowano

jedyny chlop pomyslal i zdusil auto....klasyk w Reniach - szczegolnie w Dieslu...

Opublikowano
:hi: Panowie

:kox:....

....yyy....ja bym chętnie zapalił to co Ty :decayed::wink:

jeszcze mi powiedz, ze to nie jest logiczne :wink:

Opublikowano

No no .....jak najbardziej......niech jeszcze KERCZI na rozprawie....jak na niej będzie....przytoczy Twojego posta......to mu ręce w białym wdzianku na plecach zwiążą :grin:

Edit:....coś na tej zasadzie ...:decayed:

qa2usuva.jpg

Opublikowano

brzmi to niesamowicie...zdaje sobie sprawe, ale jesli ktos mial sprawe w sadzie i wie jak to wyglada, to nie jest dla niego zaskoczeniem, ze mowi sie glupoty:wink:

a teraz tak powaznie,

to nie jest moje autorstwo - na forum prawnym jest opisany przypadek, bardzo podobny do Karola. Gosc sprawdzal cos na telefonie i policja chciala mu wlepic mandat a, ze trafilo na mecenasa.... to co przekleilem to linia obrony goscia, ktora zakonczyla sprawe po pierszej rozprawie :wink:

mozna sie smiac, ale moim zdaniem szkoda punktow i pieniazkow - zawsze moze byc juz na jakas zaliczke :wink:

Opublikowano

No tak ...zgodzę się ....:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.