MOHITO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 wybaczcie, nie mogłem sie oprzeć ! (chwile temu chwaliliscie jakies BMW z przed 15 lat )
FANTOMAS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 to co? nie ma chetnych na wyprawe na złombol? A o so chodzi zomb cie boli
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 hahah...ta....dlatego trzeba jechac do LORET DE MAR...tam w pamietnikach z wakacji mowili co zrobic jak boli...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 to co? nie ma chetnych na wyprawe na złombol? chętny to ja jestem tylko te BABARUCHY
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Do Września bedą dobre Babaruchy juz Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jutro zapowiada się duża frekwencja na kartach ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- pewnie na polskich blachach odbieraj telefon Kolega ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- Do Września bedą dobre Babaruchy juzWysłane z mojego urQuattro a świstak ..... ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- 602 320 187 dla błądzących na karty
_Gabriel_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie bedzie problemu jak bedzie nas duzo?
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie bedzie problemu jak bedzie nas duzo? NIE zamówimy kolejną godzinę luz jest dużo kartów o godzinie 11
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Fantowski kurva myslalem ze Ty w tym stroju po mojej Komendzie latasz ;-) ja pier.. e, dobry mundurekWysłane z mojego GT-I9300 wtedy to było szaleństwo.. ostatni mój rok studiów i ostatnie juwenalia.. pomyślałem że przebiore się za kaczora.. zatem troche przygotowań dzień wcześniej i w dzień pochodu z samego rana jazda z klejem do tapet i poduszką z piór szkoda że nie mam zdjęcia jak wyglądało miejsce w którym przybierałem pióra beka na mieście była dobra i oczywiście wielki szacunek
_Gabriel_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie bedzie problemu jak bedzie nas duzo? NIE zamówimy kolejną godzinę luz jest dużo kartów o godzinie 11 to super numer zapisalem, jak sie zgubie, to bede dzwonil do zobaczenia jutro
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jutro zapowiada się duża frekwencja na kartach ja też będę
MOHITO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 czesc, czy ta stara płyta lotniska obok CH Krokus jest ogólnie dostępna - czy to "private" i jest "closed for Citizens"
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jest już zamknięta i oddana jako muzeum, wjazd = mandat. Druga część otwarta jak jest dywizjonu 303 / 2 pułku lotniczego.
bodowp Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zaś mi się wjebali do auta CB nie ruszone ale za to ze schowka poszło DVD warte 20zł Wkładka cała nie naruszona ale wyrwany zatrzask w tej metalowej obramówce klamki... Tym razem na Wielopolu:wallbash:
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Współczuję Panowie może ktoś takie coś: siescigam.pl - Porsche 928 4.7 S 310KM
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zaś mi się wjebali do auta CB nie ruszone ale za to ze schowka poszło DVD warte 20zł Wkładka cała nie naruszona ale wyrwany zatrzask w tej metalowej obramówce klamki... Tym razem na Wielopolu:wallbash: Ehhh ,co za kraj.... wysłane z one v
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 kurde jak by karty były o 12-stej to bym się wyrobił
Rekomendowane odpowiedzi