boseron Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie wypada jutro praca wiec mnie nie bedzie, szkoda bo sie wciagłem Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Ramzes juz wiem jakie fuchy robisz
bodowp Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 We wtorek normalny spot czy też na karty jedziecie ?
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mnie wypada jutro praca wiec mnie nie bedzie, szkoda bo sie wciagłem Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Ramzes juz wiem jakie fuchy robisz http://img.tapatalk.com/d/14/01/11/6adyvy8u.jpg Wszystko musisz na forum wywlekac Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 We wtorek karty... No chyba Cie... Nie każdego stać na karty raz albo dwa razy w tygodniu... Chcesz sobie pojeździć - to umów się na jakiś inny termin. Daj się spotkać innym ze sobą tam gdzie zwykle...
KERCZI Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Transolku ale nie każdy musi jeździć....ostatnio był LENNOX,Gruszka, i FANTOMAS którzy nie jeździli ale usiedliśmy po ludzku przy stolikach, ktoś kupił Colę, ktoś jeździł i było good... Nie widzę nic fajnego w stanie na zimnym parkingu...
Transitpower Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest. Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić
KERCZI Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Transolku ale nie każdy musi jeździć....ostatnio był LENNOX,Gruszka, i FANTOMAS którzy nie jeździli ale usiedliśmy po ludzku przy stolikach, ktoś kupił Colę, ktoś jeździł i było good...Nie widzę nic fajnego w stanie na zimnym parkingu... Transit od 6 lat robię 15km na spota w jedna stronę...ale niech Ci Kubus, ja się dostosuje do większości...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie karty niech zostaną w niedzielę a spoty we wtorek w GK, część osób się wyłamie i wszystko o d*pę rozbić a chyba tego nie chcemy?
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Karty są fajne ale fakt ja tez mam bardzo daleko ponad 22 km, fajnie sie jezdzi, fakt tanie to nie jest, ja sie dostosuje, jest jakas adrenalina ale moze faktycznie ustalic karty np niedziela 11 a miejsca spotow nie zmieniac, karty mozemy robic raz na czas we wtorki, nie co tydzień, choc teraz bym chyba jeszcze pojezdzil hehe
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie karty niech zostaną w niedzielę a spoty we wtorek w GK, część osób się wyłamie i wszystko o d*pę rozbić a chyba tego nie chcemy? no Panowie....jak "naczelny" tak rzekł to sami wiecie....nie ma sensu dyskutować a prawda taka ,że jak przez "pierdołę" kilka osób odpadnie z wtorku ....to na zawsze niestety
Shadow Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 To może zrobimy w pierwszy tydzień miesiąca spotkanie na kartach, a reszta wtorków w GK ?
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 po co jak karty sa co niedziele? a jak komus bedzie malo to wystarczy rzucic temat na forum i chetni zbiora tyłki, nie ma sensu rozpieprzac czegos co sie sprawdza i robic zamieszanie. Panowie karty niech zostaną w niedzielę a spoty we wtorek w GK, część osób się wyłamie i wszystko o d*pę rozbić a chyba tego nie chcemy? popieram
Cuber Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mam podobne zdanie! Wtorek o godzinie 20-00 są spoty w GK! ps. Nic na siłę kto woli spędzać czas Wtorkowy na kartach niż na spocie to wiadomo nic na Siłę! Na karty można jechac w kazdy dzień ....
Krumak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zróbcie ankietę w sprawie kartów Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja we wtorek jestem w gk Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
nex Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wam to w ogóle coś jebie, jak dzieciaki nastoletnie na tych kartach napierdalacie co tydzień
Rekomendowane odpowiedzi