ruks Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Chłopaki jakas wypozyczalnia samochodow godna polecenia w Kr? Carnet na Wybickiego Wypożyczalnia, wynajem samochodów, aut: Gdańsk, Katowice, Poznań, Warszawa oraz inne miasta Nie wiem czy ceny są konkurencyjne ale nasza firma od nich pożycza i auta są prawie nowe (2011-2013) w dobrym stanie. ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- [/color] Hejka wszystkim Szukam dobrej geometrii 3D zawieszenia w Krakowie lub okolicach, moglibyście coś polecić? Nie wiem czy quattro tu ma jakies znaczenie, najlepiej zeby sie na tym znali Dzieki! Ja robię tu http://www.autokomputer.krakinfo.pl/ ale nie wiem czy to 3D bo nie wiem co to jest. Mam Q i nie ma to znaczenia, ma znaczenie rodzaj zawieszenia (sportowe, standard, eskowe) itp Mam -20mm, 1BE ?? Dadzą radę, ZTCW widzę że masz B6 więc de facto rodzaj zawieszeni też nie ma znaczenia bo różnica jest tylko w kącie pochylenia kół z przodu co jest i tak nie regulowane. W każdym razie dla pewności że wszytko gra sprawdź sobie czy masz 1BE na wlepie we wnęce koła zapasowego i powiedz jaki masz zawias przy geometrii żeby wiedzieli jakie nastawy mają zrobić
dfence2005 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 [[/color] [/color] Hejka wszystkim Szukam dobrej geometrii 3D zawieszenia w Krakowie lub okolicach, moglibyście coś polecić? Nie wiem czy quattro tu ma jakies znaczenie, najlepiej zeby sie na tym znali Dzieki! Ja robię tu http://www.autokomputer.krakinfo.pl/ ale nie wiem czy to 3D bo nie wiem co to jest. Mam Q i nie ma to znaczenia, ma znaczenie rodzaj zawieszenia (sportowe, standard, eskowe) itp Mam -20mm, 1BE ?? Dadzą radę, ZTCW widzę że masz B6 więc de facto rodzaj zawieszeni też nie ma znaczenia bo różnica jest tylko w kącie pochylenia kół z przodu co jest i tak nie regulowane. W każdym razie dla pewności że wszytko gra sprawdź sobie czy masz 1BE na wlepie we wnęce koła zapasowego i powiedz jaki masz zawias przy geometrii żeby wiedzieli jakie nastawy mają zrobić We wnęce koła zapasowego mam - i tu mega zaskoczenie koło zapasowe ! hehe U mnie nie bylo tak prosto, trzeba targać kanape z tyłu. Ale mam wlepke, napisane 1BE. Skoro polecasz, to chyba się tam wybiore. Druga opcja jest namiar od kolegi Grucha, niestety nikt nie odbiera
-RamzeS- Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Siema panowie dzisiaj jade do katowic jutro łódź czwartek radom i Kielce j a k cos pisać pw Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Siema panowie dzisiaj jade do katowic jutro łódź czwartek radom i Kielce j a k cos pisać pwWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka A jedź wp***u Tylko wróc cały
fantowski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Siema panowie dzisiaj jade do katowic jutro łódź czwartek radom i Kielce j a k cos pisać pwWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka od 29 do 2go gdzie będziesz?? może Poznań ?? ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- btw
Wąski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 piękne chwile były jak się miało garaż
werbel Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie martw się. Jutro i tak sie nie będzie dało jeździć a nawet jeśli to w sam raz rano pomachać skrobaczką na mrozie dla rozbudzenia ---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- I tak... Piszę tak tylko dlatego, że mam garaż pod domem i w pracy
Wąski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie martw się. Jutro i tak sie nie będzie dało jeździć a nawet jeśli to w sam raz rano pomachać skrobaczką na mrozie dla rozbudzenia ---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- I tak... Piszę tak tylko dlatego, że mam garaż pod domem i w pracy ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- zna się ktoś tu na nagrzewnicach olejowych ?? tzw.serwisie ?
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- piękne chwile były jak się miało garaż U mnie +10 było w garażu dzisiaj Zobaczymy jak przypierdzieli -20 na zewnątrz ile będzie wtedy
werbel Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ja dziś zakładam wełniane skarpetki co by ustać w garażu GK.
ozi_wells Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ciekawe co tam ma, ale słychac ze jakis silnik z motocykla chyba ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- a no CBR nie doczytałem
KERCZI Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ano... Skoro tutaj tacy BMWholicy ostatnio to moze ktos sie skusi??!!??? BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3905826232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi