PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 W Media chyba nie zmienili ceny na japko bo mają bardzo dobrą cenę i na fv23% jest poniżej 2tys . KERCZI tv i ps4 kupię pod koniec roku na święta, ja polowałem na wyższą serię 8000 A Ci mają też fv23% i wysyłka free APPLE IPHONE 5s GREY BEZ SIMLOCKA FV23% RÓWNIEŻ NA RATY - TELEFONY KOMÓRKOWE
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Cuber... Podobno Poziek szukał kabrioleta?? AUDI 80 CABRIO, UCZCIWY STAN, SERWISOWANY, ZOBACZ (4018235199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
FANTOMAS Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Kercziak, 55 to za duży jak dla mnie do mojej powierzchni niestety , a chciałem kupowac właśnie 55 " Dobrze ci radzi ja mam 55. Pierwsze parę dni robił wrażenie teraz też uważam że mógłby być większy (pokój 4x4 oczywiście + torsen)
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Pablo nie nie zmienili ceny tylko takie są... jak wszedł 5s to w m1 kupiłem za 2999 na fakturze 23% i z polskiej dystrybucji i bez zadnej laski tak jak to bylo u wielkich komorkowcow ze albo z UK/USA albo jak FVAT to 3500zł ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- pomijajac czy kupisz 46 czy 55 to chetnie odstapie kupony taniej
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ja ma za 2100zł japko 5S Tylko na paragon Skoro paragon wystawiasz, to na podstawie tego paragonu masz obowiązek wystawienia faktury na życzenie klienta. Dobrze myślę? Bo pewien nie jestem...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Tak Takie mamy prawo w pl. ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- Ciekawy projekt ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- Tak, tylko ze moze wystawic vat-marze :/ Nie raz było darcie klienta jak dzwonił z allegro że jeśli jest napisane w opisie paragon lub faktura vat to myślał że to FV23% a później jak przychodzi co do czego to okazuje się że to vat marża i d*pa zbita. Też bym się wkurwił
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 NO BO TO JEST JUZ NIEZGODNE Z PRAWEM...ma byc napisane ze vat-marza...nieodszedlbym jakby bylo info...ze faktura na aukcji a Ty bys chcial mi dac vat marze... ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- kozak zegar...jest do kupienia czy tylk jakis prototyp??
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Właśnie kiedyś mieliśmy napisane faktura vat marża to nie może tak być bo się skarbówka przypier.. Ja o tym nie decyduje, niech robią jak chcą, ich sprawa. A zegarek kox tylko na razie go nie ma. Poszukam info o nim to Ci zapodam. ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- KERCZI Designing a timeless smartwatch | The Verge Projekt jakiegoś projektanta z Węgier. Zmieniłbym tylko skórę na metal.
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 No tak Pablo co by na branoclety pasowało
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Właśnie kiedyś mieliśmy napisane faktura vat marża to nie może tak być bo się skarbówka przypier..Ja o tym nie decyduje, niech robią jak chcą, ich sprawa. A zegarek kox tylko na razie go nie ma. Poszukam info o nim to Ci zapodam. ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- KERCZI Designing a timeless smartwatch | The Verge Projekt jakiegoś projektanta z Węgier. Zmieniłbym tylko skórę na metal. to byś zwieśniaczył zegarek
bodowp Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 help http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/problem-ze-wsadzaniem-biegow-319899/
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 help http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/problem-ze-wsadzaniem-biegow-319899/ nie wiem..........
Rekomendowane odpowiedzi