boseron Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Pany wolałbym słyszeć i mieć 80 procent
Cuber Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 W końcu ciepło i znowu wolne...chyba muszę sobie znaleźć jakaś prace ...ma ktos cos?!? Audi B8 do wypolerowania jest Piszesz się ?
Cuber Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 Jak jesteś dobrze ubezpieczony to moze byc i 50 tka
boseron Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Panowie, jestem w szpitalu Żeromskiego, zostaje w trybie pilnym na oddziale, diagnoza nagła całkowita gluchota ucha, będą ratować słuch ale bez obietnic :-(
Radekst Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 O f*ck :/ Trzymaj sie Boseron, bedzie dobrze. Jestesmy z Toba.
-RamzeS- Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Boseron 3maj się. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 siemanko W końcu ciepło i znowu wolne...chyba muszę sobie znaleźć jakaś prace ...ma ktos cos?!? Audi B8 do wypolerowania jest Piszesz się ? Dawaj, ale mam papier 250...bedzie? :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: KERCZI....powiem Ci ryzykowne.... ......nie dość ,że mógłbyś mieć zakwasy w nogach od spie.....a ....to jeszcze problem z zalogowaniem na forum boseron trzymaj się.....
jarko Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 jarko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Jarko Najlepszego!http://ciasteczkowapotworzyca.blox.pl/resource/ciasteczkowa_015.jpg Dzięki Panowie Łukasz, trzymaj się tam! Zdrowia!!!
-RamzeS- Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Dante dzięki za pomoc. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Dziękuję trzeba być dobrej myśli Będzie dobrze. Zdrowiej Łukasz Dante dzięki za pomoc. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma sprawy, to ja dziękuję za pomoc
boseron Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 człowiek nie zdaje sobie sprawy jak jest zdrowy co ma, nie wiedziałem że w szpitalu tv jest na pieniądze. toż to zdzierstwo, 2zl godzina, i masz chciałem przyoszczedzic na parkingu to oddam na tv ;-)
Zemis Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 A to Łukasz co się stało? Coś z robota czy jak? ZDROWIEJ I POWODZENIA!!!
miodzio Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 człowiek nie zdaje sobie sprawy jak jest zdrowy co ma, nie wiedziałem że w szpitalu tv jest na pieniądze. toż to zdzierstwo, 2zl godzina, i masz chciałem przyoszczedzic na parkingu to oddam na tv ;-) To ja Ci zdradzę myk na TV w szpitalu Telewizor podłączony jest kablem do gniazdka (puszki na ścianie) z limitem na żetony. W dużej ilości telewizorów kabel zasilający jest osobno włączany w telewizorze (tak jak w monitorze). Więc trzeba przynieść swój kabel i podłączyć do telewizora i innego gniazdka. Ot taki mod na nielimitowane minuty NFZ :grin:
boseron Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 dzięki Miodzio na to bym nie wpadł ;-) Zemis nic z robota bardziej powikłania po grypie, biorę dozylnie sterydy ale gwarancji nie ma, obumarcie komórek nerwowych w uchu, może wrócić słuch ale nie musi :-\
SharkS Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 witam boseron zycze szybkiego powrotu do zdrowia Mam pytanko do was wymienial ktos moze wahacz na ul Fatimska 4c-Auto Service Janusz Nowak. Kolega mi go polecil ze dobre ceny ma a niewiem czy ten spec zalozy z glowa wahacz bo rozne opinie poczytalem tu na forum ze polowe mechanikow zle zaklada a tego chcialbym uniknac. Mam nadzieje ze pomozecie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi