Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aplikację w sklepie play wystarczy pobrać i te same masz kupony :wink:

mi nie musisz Pablo o tym mowic :tongue:

poza tym w tych aplikacjach pojawiaja sie z opoznieniem, zazwyczaj po kilku dniach.

Opublikowano

Faktycznie, teraz sprawdzałem i brak w aplikacji nowych kuponów :facepalm::decayed:

Mehow dzięki za odwiedziny :hi:

Opublikowano

Panowie sprzedam używanego Samsunga Galaxy S4. Szczegóły w dziale Sprzedam. Dla Krakusów możliwy niewielki rabat

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pablo mój kumpel kupił nasiona i hoduje papryfiutki

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Krumak lookalem na S4 myślałem że jakąś dobrą cenę zapodasz bo myślę sprzedać S2 mojej, dać jej S3 i wziąć uzywke S4 ale nie za 1100zł :D

Po tyle ja mam w tej chwili nową w ofercie jak kupuje telefony dla klientów, poszły w dół strasznie..

Używke ładną idzie wyrwać za 850-950zł. Kusi mnie G2 co ma Lennox.

Dzisiaj ruszyła premierowa sprzedaż S5 i jutro będę mieć na testy więc trochę się pobawię :decayed:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

Dobre promocje zrobili na S5 razem z zegarkiem E Gear neo + S5 za 2999zl, sprzedajemy zegarek za 800zl i najtaniej w historii wychodzi na starcie flagowy model za 2200zł.

Opublikowano

Kto Ci kupi zegarek za 800, jak na allegro sprzedają już poniżej 600?? Zgodzę się z Twoją opinią co do ceny, ale ceny takie masz dostępne przy skupie w komisie ;) Na allegro nie kupisz chyba aparatu w takiej cenie

Opublikowano

Zawsze ktoś się znajdzie bo cena tego zegarka w sklepie to 899zl :)

Ceny nowej S4 zaczynają się od 1220zł.

A o ceny skupu w punktach to nawet nie pytaj :decayed:

Opublikowano
Zawsze ktoś się znajdzie bo cena tego zegarka w sklepie to 899zl :)

Ceny nowej S4 zaczynają się od 1220zł.

A o ceny skupu w punktach to nawet nie pytaj :decayed:

Ile byś zapłacił za ten zegarek?? Mogę Ci sprzedać mój.

Opublikowano

Wystaw na allego najlepiej u mnie nie ma go jeszcze na liście, ktoś z forum kiedyś pytał się o ten zegarek :mysli:

---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ----------

Samsung Galaxy S2 I9100 FOTKI BEDA DO POLUDNIA !! (4146635616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dobra aukcja kolegi z forum :grin:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Bry wszystkim

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Z wczorajszej gali

rese2u8a.jpg

qy4emy7y.jpg

Opublikowano

Gali czego ? drugie miejsce ? koleś wieczorem był na ziemniaku pod halą :decayed:

Opublikowano

A potem na rogu widzieliśmy drugich z taka sama piłka...chyba rozdawali ja każdemu...

Opublikowano
A potem na rogu widzieliśmy drugich z taka sama piłka...chyba rozdawali ja każdemu...

:polew:

Opublikowano

piłek jest trzy bo trzy są miejsca i trzeba zasłużyć ciężką pracą na takie wyróżnienie co tez pokrywa się z wynikami na koniec sezonu ale nie to jest najważniejsze tylko dobra zabawa,