-RamzeS- Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki panowie synek już dzisiaj oddycha samodzielnie ale jeszcze musi zostać w inkubatorze bo jest wczesniakiem.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a biały jest?? Do ciebie nie podobny Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
fantowski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki panowie synek już dzisiaj oddycha samodzielnie ale jeszcze musi zostać w inkubatorze bo jest wczesniakiem.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a biały jest?? Do ciebie nie podobny Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka kamień spadł mi z serca
MASATO Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Lambda, ul. Zbożowa 2 wielkie dzięki, odwiedzę ich
Redjasper Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 fantowski robisz się wulgarny, chamski i niemiły dla kolegów.... ale to lubię humor poprawiony Wielkie dzięki panowie synek już dzisiaj oddycha samodzielnie ale jeszcze musi zostać w inkubatorze bo jest wczesniakiem.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a biały jest?? Do ciebie nie podobny Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka kamień spadł mi z serca
-RamzeS- Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 U fantowskiego jeszcze słoma z butów wystaje wiec co się dziwisz Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
fantowski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 fantowski robisz się wulgarny, chamski i niemiły dla kolegów.... ale to lubię humor poprawiony Wielkie dzięki panowie synek już dzisiaj oddycha samodzielnie ale jeszcze musi zostać w inkubatorze bo jest wczesniakiem.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a biały jest?? Do ciebie nie podobny Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka kamień spadł mi z serca poważnie ?
Redjasper Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 poprawiłeś mi humor... pierwsza część miała być hm... ironiczna - kiedy na gokarty? A nie jeździsz. Wiem, nie wjedziesz na parking swoją taczką.
fantowski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 poprawiłeś mi humor... pierwsza część miała być hm... ironiczna - kiedy na gokarty? A nie jeździsz. Wiem, nie wjedziesz na parking swoją taczką. no ja już tylko pod kocem trzymam i odkrywam na łikend ale nie ruszam się z miejsca
Krumak Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Panowie czy w multitronicu i tiptronicu należy wymieniać olej??
werbel Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Boseron, jak tu z dzieckiem pomagac w sytuacji gdy placze a Ty zlym uchem w jego strone? Mam nadzieje, ze progress troche przyspieszyl i Bang&Olufsen sie przyda w kolejnym wozidle Inna sprawa Panowie... Jest opcja sprawdzic historie z VIN w Oplu?
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 sprawdzisz opla bez problemu ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Panowie czy w multitronicu i tiptronicu należy wymieniać olej?? tosz to oszyfista ...oszyfistość.......tak samo jak silniku należy wymieniać ...co jakieś 60-70k
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 sprawdzisz opla bez problemu ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Panowie czy w multitronicu i tiptronicu należy wymieniać olej?? tosz to oszyfista ...oszyfistość.......tak samo jak silniku należy wymieniać ...co jakieś 60-70k to ja nie chciałbym po Tobie kupić auta... ;p
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 sprawdzisz opla bez problemu ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Panowie czy w multitronicu i tiptronicu należy wymieniać olej?? tosz to oszyfista ...oszyfistość.......tak samo jak silniku należy wymieniać ...co jakieś 60-70k to ja nie chciałbym po Tobie kupić auta... ;p Pane...te 60-70k to odnośnie aftomata
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 dobra dobra...dostałem właśnie smsa od Siemiana...ze nawet tych 60-70k nie przestrzegasz jesli chodzi o silnik...
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 no u mnie akurat pije.....tyle tego ,że cały czas na świeżym latam
-RamzeS- Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 I znowu nie pamietam jak wróciłem do domu. Tylko czemu jestem u rodziców? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Krumak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 I znowu nie pamietam jak wróciłem do domu. Tylko czemu jestem u rodziców? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Pewnie autopilot Cie doprowadzil do bazy macierzystej
D4NTE Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 siemka I znowu nie pamietam jak wróciłem do domu. Tylko czemu jestem u rodziców? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Pewnie autopilot Cie doprowadzil do bazy macierzystej
Rekomendowane odpowiedzi