Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty masz więcej tych aut niż żyd czapek :grin:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ty masz więcej tych aut niż żyd czapek :grin:

:grin::grin::grin:

Malucha bym kupił tęsknie za czerwoną strzałą..

529330.1.jpg

:grin:

Opublikowano

10153737_477595682342737_764433507_n.jpg

mnie by nawet taki elegancik siadł jak szpak na czereśni :decayed:

Opublikowano

Elegant to był tzw. po lifcie? :grin:

Ja miałem z 97r malcza i miał już szyby całe szyby bez tych mniejszych uchylnych :decayed:

Na 13" alusach byl :grin:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

10150692_646919758697033_654486047514967615_n.jpg

Fanta :naughty:

Opublikowano
Elegant to był tzw. po lifcie? :grin:

Ja miałem z 97r malcza i miał już szyby całe szyby bez tych mniejszych uchylnych :decayed:

Na 13" alusach byl :grin:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10150692_646919758697033_654486047514967615_n.jpg

Fanta :naughty:

przeskurwensyn :slina::slina::slina:

Opublikowano

10293688_317452715075227_7437097157896794269_o.jpg

Aaaaaałłłaaaaaaaa :jerk::kox:

---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

Shadow Wszystkiego Najlepszego! :kox:

Opublikowano

najlepszego Panowie !

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego ;-)

Opublikowano

Najlepszego Panowie :hi:

czy możecie polecić w Kraku jakiś stacjonarny sklep z ciekawym wyborem navigacji samochodowych? Mam upatrzone dwa modele TomToma z wyższej półki, jeden z ekranem 4,3" a drugi 5" - i nie mogę się zdecydować, stąd chciałbym organoleptycznie zobaczyć jaka jest różnica na żywo w wielkości między nimi...

Opublikowano

:siema: panowie!

Spokojnych w rodzinnym gronie, wesołych Świąt!

Co do nawigacji jeśli potrzebujesz w głównej mierze na Polskę to nie kupuj żadnych tomtomow bo są mniej praktyczne i szczegółowe niz Automapa, wszystkim polecam technicznie lepszy a tańszy kilkukrotnie Modecom Freeway MX3 HD, dokupujesz kartę pamięci 4 lub 8GB i wrzucasz mapę jaką chcesz nawet Tomtoma ;-)

Dużo miałem takich klientów którzy myśleli że jak wydadzą 1000-1500zl to będą mieć full wypas nawi a to mapy i szczególowosc jest najważniejsza.

Kumpel w NH sprzedaje nawigacje :arrow2: bimix.pl

Opublikowano

Siemanko :hi:.....i przy okazji Wszystkiego Najlepszego w ten świąteczny dzionek

Najlepszego Panowie :hi:

czy możecie polecić w Kraku jakiś stacjonarny sklep z ciekawym wyborem navigacji samochodowych? Mam upatrzone dwa modele TomToma z wyższej półki, jeden z ekranem 4,3" a drugi 5" - i nie mogę się zdecydować, stąd chciałbym organoleptycznie zobaczyć jaka jest różnica na żywo w wielkości między nimi...

ASO ...wystarczy mieć tunel pod 2 dinowe radio :decayed:

Transit podziękował za transakcję :hi::decayed:

Opublikowano
:siema: panowie!

Spokojnych w rodzinnym gronie, wesołych Świąt!

Co do nawigacji jeśli potrzebujesz w głównej mierze na Polskę to nie kupuj żadnych tomtomow bo są mniej praktyczne i szczegółowe niz Automapa, wszystkim polecam technicznie lepszy a tańszy kilkukrotnie Modecom Freeway MX3 HD, dokupujesz kartę pamięci 4 lub 8GB i wrzucasz mapę jaką chcesz nawet Tomtoma ;-)

Dużo miałem takich klientów którzy myśleli że jak wydadzą 1000-1500zl to będą mieć full wypas nawi a to mapy i szczególowosc jest najważniejsza.

Wesołych Pablo :wink:

i moge potwierdzić i polecić Modecoma :wink: śmigam na niej aż miło..

Pablo pasowałoby tylko zaktualizować mape :wink:

Opublikowano

Ja tez polecam modecom

Opublikowano

Mam już najnowszą mapę:wink:

Opublikowano
Mam już najnowszą mapę:wink:

zaktualizujesz na spocie ?? :wink:

Opublikowano

Musiałbys mi dać kartę albo do mnie podjechać.

Opublikowano

boseron Felgi BMW 17" 5x120 BDB STAN - Auto Moto Częsci Samochodowe Akcesoria - Gumtree Wielkopolskie

---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

Pablo to ogarniemy po świętach :wink:

Opublikowano

To sie swieta ladnie zaczely..

Banda skur****now zrobila sobie u mnie na osiedlu przechadzkę w nocy i kopali w lusterka w autach, u mnie tylko jest szklo zbite, wiec musze wklad wymienic, ale inni maja polamane a dodatkowo jeden sasiad mial jszcze drzwi porysowane :facepalm:

Co chwile sie tu cos dzieje, jak nie wybijaja szyby to albo tna opony maczetami, albo lamia lusterka, albo kradna dekielki. Juz tyle razy bylo wszystko zglaszane ale oczywiscie patrolow nie ma :bag:

Opublikowano
To sie swieta ladnie zaczely..

Banda skur****now zrobila sobie u mnie na osiedlu przechadzkę w nocy i kopali w lusterka w autach, u mnie tylko jest szklo zbite, wiec musze wklad wymienic, ale inni maja polamane a dodatkowo jeden sasiad mial jszcze drzwi porysowane :facepalm:

Co chwile sie tu cos dzieje, jak nie wybijaja szyby to albo tna opony maczetami, albo lamia lusterka, albo kradna dekielki. Juz tyle razy bylo wszystko zglaszane ale oczywiscie patrolow nie ma :bag:

To gdzie Ty mieszkasz?

Opublikowano

hmmm to mi troszkę namieszałeś :naughty:... myślałem finalnie o TomTom w modelach "VIA 135 M EU" lub "25 START EU", bo te z najwyższej półki jednak odpuściłem. mnie interesuje tylko to żeby była w miarę duża (to właśnie chcę zobaczyć organoleptycznie jakie są różnice na żywo w tych calach) oraz żeby były dokładne mapy PL i dożywotnia aktualizacja map nie kosztująca dużo (a najchętniej darmowa) i aby miała choć trochę pełnej Europy - np choćby tylko Słowacja/Czechy/Niemcy/Austria/Włochy... Blututy, odtwarzacze dvd/mp3, kamerki i radia wbudowane czy inne cuda mi nie są potrzebne w ogóle.

patrzę teraz to ten model który poleciłeś i cenowo jest sporo tańszy w porównaniu do tych dwóch TomTomów które podałem wyżej. Jak tam wygląda sprawa z mapami innych krajów i aktualizacją?