-RamzeS- Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Siema w ten kolejny piekny słoneczny dzień
D4NTE Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Siema w ten kolejny piekny słoneczny dzień nic tylko zaszyć się w domu
bodowp Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Siema w ten kolejny piekny słoneczny dzień nic tylko zaszyć się w domu szkoda tylko, że dzisiaj dopiero czwartek
OGr Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za elementKaroseria jak nowa Coś mi tu nie gra: W przypadku przekroczenia wartości grouponu różnicę należy dopłacić na miejscu. Malowanie maski, dachu i zderzaka (500zł - 800zł), pozostałe elementy (400zł).
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 siemanko Pany ... u nas pikna pogoda wysłane z one v
bodowp Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 jak tam mechanik? Ciała dał zięciu właścicielki, który był zawieźć auto do mechanika. Protokół był wypisany tak jakby właściciel chciał dokonać naprawy tego co miało zostać zdiagnozowane. Nie miałem, żadnego pola manewru Auto odebrane i ląduje u już mojego znajomego na warsztacie.
_Gabriel_ Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 teraz to juz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem - trudno sie mowi nauczka na przyszlosc
boseron Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 hej Paniska Pablo ja myślę że ta zebra idealnie zgralaby się z tą Twoją biało czarną kurtką zapinaną na damską stronę
nex Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie znajomy ma szkode całkowitą auta. Wrak wycenili mu na 4 tyś, a auto przed wypadkiem na 12tyś. Dostaje 8 tyś i wrak. Czy jeżeli nie przyjmie tego i odda auto do ASO to maja obowiązek mu naprawić do stanu przed wypadkiem i nie interesuje go w jakich to będzie pieniądzach czy też może oddać do ASO ale maxymalnie koszty naprawy nie mogą przekroczyć 12tyś?
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie znajomy ma szkode całkowitą auta. Wrak wycenili mu na 4 tyś, a auto przed wypadkiem na 12tyś. Dostaje 8 tyś i wrak. Czy jeżeli nie przyjmie tego i odda auto do ASO to maja obowiązek mu naprawić do stanu przed wypadkiem i nie interesuje go w jakich to będzie pieniądzach czy też może oddać do ASO ale maxymalnie koszty naprawy nie mogą przekroczyć 12tyś? bo dopłaci różnice ubezpieczalnia-aso ,a właściwie aso -bezpieczalnia
MASATO Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, doradzi ktoś gdzie w Krakowie dorobią lakier i nabiją w puszkę spray ?
nex Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, doradzi ktoś gdzie w Krakowie dorobią lakier i nabiją w puszkę spray ? w każdym sklepie z farbami/lakierami? Tu na pewno bo dorabiałem: Firma Handlowo Usługowa Auto-Renolak | Strona główna
Transitpower Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie znajomy ma szkode całkowitą auta. Wrak wycenili mu na 4 tyś, a auto przed wypadkiem na 12tyś. Dostaje 8 tyś i wrak. Czy jeżeli nie przyjmie tego i odda auto do ASO to maja obowiązek mu naprawić do stanu przed wypadkiem i nie interesuje go w jakich to będzie pieniądzach czy też może oddać do ASO ale maxymalnie koszty naprawy nie mogą przekroczyć 12tyś? Nie działa to tak pięknie jak piszesz... Po pierwsze ma się odwołać od decyzji, tzn. zwiększyć wartość auta przed szkodą a zmniejszyć wartość wraku o koszty szeroko rozumianej obsługi. Następnie odwołać się od wyceny szkody gdyż znając życie przyznali oryginały i wysoką stawke godzinową. Z resztą za dużo pisania jest na chwile obecną. Daj numer na PW to zadzwonie do Ciebie (albo do niego) i powiem wszystko co i jak. ABG
Rekomendowane odpowiedzi