Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj Me.How co Ci potrza

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema w ten kolejny piekny słoneczny dzień

Opublikowano

:siema: nic tylko zaszyć się w domu :kwasny:

Opublikowano

:siema: nic tylko zaszyć się w domu :kwasny:

:siema: szkoda tylko, że dzisiaj dopiero czwartek :thumbdown:

Opublikowano
Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za element

Karoseria jak nowa

Coś mi tu nie gra:

W przypadku przekroczenia wartości grouponu różnicę należy dopłacić na miejscu. Malowanie maski, dachu i zderzaka (500zł - 800zł), pozostałe elementy (400zł).

Opublikowano

:hi: siemanko Pany ...

u nas pikna pogoda :naughty:

wysłane z one v

Opublikowano

U nas od jutra ma byc kocur ;)

Opublikowano

:naughty:

wysłane z one v

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

mgram_pict.php?ntype=0u&fdate=2014070306&row=466&col=232&lang=pl

:naughty::naughty:

Opublikowano

jak tam mechanik?

Opublikowano
jak tam mechanik?

Ciała dał zięciu właścicielki, który był zawieźć auto do mechanika. Protokół był wypisany tak jakby właściciel chciał dokonać naprawy tego co miało zostać zdiagnozowane. Nie miałem, żadnego pola manewru :doh: Auto odebrane i ląduje u już mojego znajomego na warsztacie.

Opublikowano

teraz to juz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem - trudno sie mowi

nauczka na przyszlosc

Opublikowano

też tak powiedziałem :wink:

Opublikowano

hej Paniska

Pablo ja myślę że ta zebra idealnie zgralaby się z tą Twoją biało czarną kurtką zapinaną na damską stronę

Opublikowano

Panowie znajomy ma szkode całkowitą auta. Wrak wycenili mu na 4 tyś, a auto przed wypadkiem na 12tyś. Dostaje 8 tyś i wrak. Czy jeżeli nie przyjmie tego i odda auto do ASO to maja obowiązek mu naprawić do stanu przed wypadkiem i nie interesuje go w jakich to będzie pieniądzach czy też może oddać do ASO ale maxymalnie koszty naprawy nie mogą przekroczyć 12tyś?

Opublikowano
Panowie znajomy ma szkode całkowitą auta. Wrak wycenili mu na 4 tyś, a auto przed wypadkiem na 12tyś. Dostaje 8 tyś i wrak. Czy jeżeli nie przyjmie tego i odda auto do ASO to maja obowiązek mu naprawić do stanu przed wypadkiem i nie interesuje go w jakich to będzie pieniądzach czy też może oddać do ASO ale maxymalnie koszty naprawy nie mogą przekroczyć 12tyś?

bo dopłaci różnice ubezpieczalnia-aso ,a właściwie aso -bezpieczalnia :wink:

Opublikowano

Panowie, doradzi ktoś gdzie w Krakowie dorobią lakier i nabiją w puszkę spray ?

Opublikowano

Nie działa to tak pięknie jak piszesz... Po pierwsze ma się odwołać od decyzji, tzn. zwiększyć wartość auta przed szkodą a zmniejszyć wartość wraku o koszty szeroko rozumianej obsługi. Następnie odwołać się od wyceny szkody gdyż znając życie przyznali oryginały i wysoką stawke godzinową. Z resztą za dużo pisania jest na chwile obecną. Daj numer na PW to zadzwonie do Ciebie (albo do niego) i powiem wszystko co i jak.

ABG