Yoghurt Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 CTRL+R , wpisujesz CMD, otwiera się czarne okno, wpisujesz : format c: Nie działa [emoji12] bo to mial byc klawisz Windows+R, sprawdz teraz
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 dzisiaj wziąłem lapka do pracy,...... Miałem wrażenie że chcieliście jeszcze dzisiaj...wróóóóóć wczoraj... dobić do 100000 postów Spokojnie... Pabla koledzy jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa ABG by być online z dyskują .....telefon nie odświeża tak szybko
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 ja jebe... jaki nalot.. a ja powiem tak: to sprawa między Karolem a Pawłem i reszta NIE POWINNA wperdalać się między wódkę a zakąskę żenujące są teksty "ja bym Ci przyjebał" - za takie coś należy się ban albo upomnienie
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 :hi:dzien dobry wszystkim dzisiaj krotszy spot z powodu meczu, czy ogladamy gdzies wspolnie?
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 :hi:dzien dobry wszystkimdzisiaj krotszy spot z powodu meczu, czy ogladamy gdzies wspolnie? można wspólnie
bodowp Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 :hi:dzien dobry wszystkimdzisiaj krotszy spot z powodu meczu, czy ogladamy gdzies wspolnie? można wspólnie Laptop rzutnik net i można oglądać na spocie [emoji10]
Transitpower Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 ja jebe... jaki nalot.. a ja powiem tak: to sprawa między Karolem a Pawłem i reszta NIE POWINNA wperdalać się między wódkę a zakąskę żenujące są teksty "ja bym Ci przyjebał" - za takie coś należy się ban albo upomnienie Możesz sobie upominać... Do bólu... W uju to mam te Twoje upomnienia... Z resztą napisałem wyraźnie że daleki od tego jestem bo sprawa mnie nie dotyczy. No ale czytać ze zrozumieniem trzeba się nauczyć a nie wyciągać pojedynczych wyrazów wyrwanych z kontekstu... Poza tym co? Znowu zaczęły się osobiste wycieczki do mnie? Chwila spokoju była i znowu zaczynasz? Już kiedyś pisałem, że nie życzę sobie komentowania ŻADNEGO z moich postów przez Twoją osobe. Ani teraz ani w przyszłości. ABG
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 ja jebe... jaki nalot.. a ja powiem tak: to sprawa między Karolem a Pawłem i reszta NIE POWINNA wperdalać się między wódkę a zakąskę żenujące są teksty "ja bym Ci przyjebał" - za takie coś należy się ban albo upomnienie Możesz sobie upominać... Do bólu... W uju to mam te upomnienia... Z resztą napisałem wyraźnie że daleki od tego jestem bo sprawa mnie nie dotyczy. No ale czytać ze zrozumieniem trzeba się nauczyć a nie wyciągać pojedynczych wyrazów wyrwanych z kontekstu... Poza tym co? Znowu zaczęły się osobiste wycieczki do mnie? Chwila spokoju była i znowu zaczynasz? Już kiedyś pisałem, że nie życzę sobie komentowania ŻADNEGO z moich postów przez Twoją osobe. Ani teraz ani w przyszłości. ABG a ja nie zamierzam czytać Twoich brudnych wypocin pod adresem niektórych osób skoro sprawa Cię nie dotyczy to po uj się udzielasz? chcesz się przypodobać?
Transitpower Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie musze... Nie wchodze w dupe bez wazeliny jak Ty niektórym na forum ABG
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie musze... Nie wchodze w dupe bez wazeliny jak Ty niektórym na forum ABG tak? niby komu? nie ośmieszaj się nie musisz a to robisz albo już nie raz zrobiłeś
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 KERCZI nie będę komentować tego posta co napisałeś bo bym Ci odpisał na całą stronę ale szkoda klawiatury, w niektórych zdaniach zachowałeś się jak hipokryta i tyle, więcej nie poruszam tego tematu bo szkoda się wk***iać przed kompem
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/stephen-colbert-popcorn-gif1.gif pozwolę sobie zacytować
Transitpower Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 No i ciach bajera, bo sie każdy z każdym pokłóci o kawałek pedalskiej ramki :-] ABG
fantowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/stephen-colbert-popcorn-gif1.gif pozwolę sobie zacytować http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/stephen-colbert-popcorn-gif1.gif Arturoo smyku będziesz na spociku??
Rekomendowane odpowiedzi