Gość trueogre Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 K jak kur.. najczęściej używane polskie słowo, mające najwięcej znaczeń
Mad_MAX Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No chyba sie komus tu POJEBAL*O i to zdrowo !!!! Co jest KURW*A do CHU*JA , ZAJEBA*NA mac grane?? Co to KUR*WA za ludzie tu pisza?? Ktos KUR*WA pozwolil ?? Ehhhhh :drunk: :gwizdanie: :drool: :th:
ykk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ale wam nagle pouciekalo z licznikow.. Nie ma to jak wprowadzic troszke zamieszania..
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No chyba sie komus tu POJEBAL*O i to zdrowo !!!! Co jest KURW*A do CHU*JA , ZAJEBA*NA mac grane?? Co to KUR*WA za ludzie tu pisza?? Ktos KUR*WA pozwolil ?? Ehhhhh :drunk: :gwizdanie: :drool: :th: Ale o co chodzi
Gość rob Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No chyba sie komus tu POJEBAL*O i to zdrowo !!!! Co jest KURW*A do CHU*JA , ZAJEBA*NA mac grane?? Co to KUR*WA za ludzie tu pisza?? Ktos KUR*WA pozwolil ?? Ehhhhh :drunk: :gwizdanie: :drool: :th: nikt tego lepiej by nie ujął :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No chyba sie komus tu POJEBAL*O i to zdrowo !!!! Co jest KURW*A do CHU*JA , ZAJEBA*NA mac grane?? Co to KUR*WA za ludzie tu pisza?? Ktos KUR*WA pozwolil ?? Ehhhhh :drunk: :gwizdanie: :drool: :th:
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No chyba sie komus tu POJEBAL*O i to zdrowo !!!! Co jest KURW*A do CHU*JA , ZAJEBA*NA mac grane?? Co to KUR*WA za ludzie tu pisza?? Ktos KUR*WA pozwolil ?? Ehhhhh :drunk: :gwizdanie: :drool: :th: Ja też
Mad_MAX Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No i co tu taka cisza ?? Juz sie nie da nabijac buahahahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mad_MAX Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 sprubuj moze ci sie uda :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 M jak menda stojąca przy warszawskiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
longinus Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Co to sie kurna podzialo??? A gdzie cala historia? koniec telenoweli???
Mad_MAX Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tak se KUR*WA wymyslily ****** I teraz nasi nabijacze maja pole do popisu
longinus Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 A gdzie sie podzialy moje posty?????????????????????????????
themOn Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 A gdzie sie podzialy moje posty????????????????????????????? pewnie są w /dev/null
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 A gdzie sie podzialy moje posty????????????????????????????? Składam wyrazy ubolewania Ja też przez to przechodziłem... ;(
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 PANOWIE!! NIE SPAMUJCIE !! bo Nasz wątek będzie zamykany! Wracamy do normlanosci od jutra
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Cudowne przemówienie naszego mentora
Rekomendowane odpowiedzi