Transitpower Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kuźwa... Wypiłem już piwo, bo bym mu pokazał
PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 KERCZI nie przyglądałem mu się z bliska, koles tylko oszalał na drodze Szkoda ze klubowy GT-R nie przyjechał bo miał być dzisiaj Szymek to by im się pewnie nie nudziło. Niebiescy już stoją na prostej z włączonym kogutem
-RamzeS- Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 KERCZI nie przyglądałem mu się z bliska, koles tylko oszalał na drodze Szkoda ze klubowy GT-R nie przyjechał bo miał być dzisiaj Szymek to by im się pewnie nie nudziło. Niebiescy już stoją na prostej z włączonym kogutem No to macie po zabawie
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tranzol dopiero teraz zauważyłem ze dzwoniles...co tam?
szymeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 bry wszystkim Sorry Pablo ale wczoraj zachlałem deczko wieczorem dlatego nie wpadłem. Ale na dniach wpadnę do Kraka. Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia to zajadę na 2 dni
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Sorry Pablo ale wczoraj zachlałem deczko wieczorem dlatego nie wpadłem. Ale na dniach wpadnę do Kraka. Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia to zajadę na 2 dni Dasz radę we Wtorek wpaść? Małe tornado w Krzeszowicach przed paru minut U mnie na 2PL też za chwilę będzie ciekawie. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez PABLO
BAX_90 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 w Wieliczce też było nie miło grad i nawałnica w momencie przyszło i poszło
OGr Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Bry wszystkim, w końcu jestem ;-) Czy ktoś z Was jeździ czasem pod Poznań ? Jest tam komplet felunku a koleś nie bardzo chce wysłać.
boseron Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 KERCZI nie przyglądałem mu się z bliska, koles tylko oszalał na drodze Szkoda ze klubowy GT-R nie przyjechał bo miał być dzisiaj Szymek to by im się pewnie nie nudziło. Niebiescy już stoją na prostej z włączonym kogutem No to macie po zabawieCo... Na gtra go stać to i za druki zapłaci godziwie.... Bry Ekipa
Rekomendowane odpowiedzi