Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da rady… musialbys soft do odzyskiwania postawic bezposrednio na telefonie (jailbreak) a tego raczej jeszcze nikt sie nie podjal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Panowie jest jakis program który odzyska mi zdjęcia z iphona? sytuacja wyglada nastepujaco.. problem polega na tym ze wczoraj rozladowal mi sie do zera i po podlaczeniu na ekranie pojawila sie ikonka itunesa i kabel co oznacza ze tryb awaryjny.. podpiąłem do kompa i tel postawil sie od zera.. z kopią zapasową nie było problemu ale niestety spodziewalem sie tego ze bedzie lipa ze zdjęciami.. zaraz po podlaczeniu myslalem ze bedzie wykrywac go jako dysk przenosny lecz lipa.. zdjec w chmure nie wysylam i ta opcja odpada na pewno..

skanowalem go dzisiaj kilkoma programami recovery ale ch.j nic nie widzi.. zatem pytanie czy jest jakis programik który na pewno je znajdzie/?

to jestes raczej w d*pie...kumpel tak mial i nic nie zrobil...dlatego koniecznie chmura albo przynajmniej kopia zapasowa na kompie co jakis czas... :(((

Nie da rady… musialbys soft do odzyskiwania postawic bezposrednio na telefonie (jailbreak) a tego raczej jeszcze nikt sie nie podjal.

z tego co widzę, bo srajfona nigdy nie miałem, to można go podłączyć jako dysk przenośny...

nie rozumiem dlaczego miało by się nie dać z takiego dysku odzyskać danych?

Edytowane przez lennox
Opublikowano

Jeśli soft postawil się od nowa to prawdopodobnie dane zoataly nadpisane, a na pewno ich znaczna część, więc raczej bym się nie spodziewał cudów choć podłączenie jako pamięć masowa może pozwolić cokolwiek odzyskać. Współczuję..

Wyciekło z miski olejowej...

Opublikowano

Panowie kopie zapasową robię raz w tygodniu i kontakty łącznie z programami mam ale nie odzyskam zdjęć które zrobiłem po zaktualizowaniu w itunesa..

chmury nie mialem wiec mam problem

i tak jak napisalem.. podlaczylem go w pierwszym momencie i szukalem jako dysku przenosnego.. niestety nie wykrywal go..

system nadpisany i d*pa blada.. żaden recovery nie pomaga..

Opublikowano

Panowie jest jakis program który odzyska mi zdjęcia z iphona? sytuacja wyglada nastepujaco.. problem polega na tym ze wczoraj rozladowal mi sie do zera i po podlaczeniu na ekranie pojawila sie ikonka itunesa i kabel co oznacza ze tryb awaryjny.. podpiąłem do kompa i tel postawil sie od zera.. z kopią zapasową nie było problemu ale niestety spodziewalem sie tego ze bedzie lipa ze zdjęciami.. zaraz po podlaczeniu myslalem ze bedzie wykrywac go jako dysk przenosny lecz lipa.. zdjec w chmure nie wysylam i ta opcja odpada na pewno..

skanowalem go dzisiaj kilkoma programami recovery ale ch.j nic nie widzi.. zatem pytanie czy jest jakis programik który na pewno je znajdzie/?

to jestes raczej w d*pie...kumpel tak mial i nic nie zrobil...dlatego koniecznie chmura albo przynajmniej kopia zapasowa na kompie co jakis czas... :(((

z tego co widzę, bo srajfona nigdy nie miałem, to można go podłączyć jako dysk przenośny...

nie rozumiem dlaczego miało by się nie dać z takiego dysku odzyskać danych?

Jako dysk możesz podłączyć tylko po jailbreaku i wciąż nie da Ci dostępu bezpośrednio do interfejsu sprzętowego, który raczej będzie wymagany do przejechania dysku sektor po sektorze.

Panowie… ma ktoś doświadczenia bądź słyszał coś na temat http://www.automeritum.pl/ ? Mają 3 Insignie wystawione, którymi kolega jest zainteresowany.

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Werbel , nie mam takiego samochodu.

Automeritum godne polecenia.

Fajne chłop ma wózki, zobaczcie sobie co ma w ofercie na innych aukcjach...

Zobacz ofertę: MERCEDES-BENZ C 63 AMG BLACK SERIES S.POLSKA F.VAT

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4510271456

Opublikowano

Kerczi gość w swojej ofercie ma coś dla Ciebie. Prawie ciemny avant, prawie quattro, prawie jak OOOO... granatowe FF

Opublikowano

Kerczi gość w swojej ofercie ma coś dla Ciebie. Prawie ciemny avant, prawie quattro, prawie jak OOOO... granatowe FF

I to z tym samym silnikiem co chcesz - tylko, że innym :D

Witam :kawa:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

I to z tym samym silnikiem co chcesz - tylko, że innym :D

Witam :kawa:

Zrobi swapa i wsadzi 3.0tdi...
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Wybiera się ktoś na Summer Cars Party 6-7 września?

Opublikowano

siema wybiera się ktoś dzisiaj na spota? gdzie się spotykamy skoro parking niebieski jest zamknięty?

Opublikowano

Wyjechałem na chwile i spoty się posypały...ech...

Opublikowano

Kto śmiał i dlaczego zamknął niebieski parking

Opublikowano

ale ze co juz jest zamkniety parking Niebieski ?

Opublikowano

Kerczi, dzieki.

bodowp- ja jade na scp.

Ostatnio niebieski i pol zielonego byla zamknieta i lipa, wiec wypadaloby na wszelki wypadek wymyslec cos innego.

Sent from my iPhone using Tapatalk