Wąski Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 miłego może spot pod chmurką M1 Plaza G.Bronowicka
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to staniemy piętro nizej w GK i tyle
D4NTE Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to staniemy piętro nizej w GK i tyle ostatnio było tyle wiary w GK że nie było gdzie stanąć, lepiej było by gdzieś indziej się ustawić
_Gabriel_ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 dzię dobry wszystkim,gdzie jest dzisiaj ten spot? ...bym wpadl
FANTOMAS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to staniemy piętro nizej w GK i tyle Jak to będzie jak tydzień temu to wiocha Nie będę stał jak łoś na parkingu na którym jest tłok jak h.. i cały czas się przeciskają jakieś auta i ludzie patrzą się na nasze spotkanie jak na zjawisko paranormalne. Tam niżej jest już naprane aut i nie ma praktycznie szans stanięcie jakąś grupą więc jeśli niebieski jest dalej zamknięty to ja odpuszczam.
BAX_90 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kerczi, dzieki. bodowp- ja jade na scp. Ostatnio niebieski i pol zielonego byla zamknieta i lipa, wiec wypadaloby na wszelki wypadek wymyslec cos innego. Sent from my iPhone using Tapatalk tylko co i gdzie ? bo ten niebieski to był na prawdę strzał w dziesiątkę z dzieckiem moglem spokojnie przyjechać mały ruch i wo-gule
-RamzeS- Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to mamy lipe Gabriel pamiętaj o mnie
FANTOMAS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to mamy lipe Gabriel pamiętaj o mnie wklej zdjęcie bo większość cię już raczej zapomniała
-RamzeS- Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to mamy lipe Gabriel pamiętaj o mnie wklej zdjęcie bo większość cię już raczej zapomniała Dlatego dzisiaj przyjadę. Jak byś pracował u jednego z naszych kolegów też spędzał byś noce w pracy a spoty tylko przez internet i to jak szef w WC siedzi
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to co w końcu z tym spotem ? Gdzie się spocimy ?
FANTOMAS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Może ktoś luknie w ciągu dnia czy w GK wygląda to jak w zeszłym tygodniu tj. czy góra jest zamknięta
-RamzeS- Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Pablo kiedyś proponował Krokusa skoro jest zadaszenie i dużo miejsca to czemu nie a potem będziemy się zastanawiać Może ktoś luknie w ciągu dnia czy w GK wygląda to jak w zeszłym tygodniu tj. czy góra jest zamknięta Jak będę wracał z pracy mogę podjechać ale to będzie ok 17:30
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ja byłem dzisiaj w GK i góra zamknięta już na dobre. Uruchomili miejsca abonamentowe zeby teoretycznie luzniej sie zrobilo na dole ja proponuje Krokusa...mozemy stac na zewnatrz, albo jak jest gorszy pogodyn to wjechac na parking i w rogu jest zawsze pusto po prawej stronie...
FANTOMAS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ty jak byś napisał prawdę to i tak ci nikt nie uwierzy
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no to mamy lipe Gabriel pamiętaj o mnie wklej zdjęcie bo większość cię już raczej zapomniała Dlatego dzisiaj przyjadę. Jak byś pracował u jednego z naszych kolegów też spędzał byś noce w pracy a spoty tylko przez internet i to jak szef w WC siedzi OOOOoooo to jeszcze BAN za siedzenie na forum w trakcie dnia pracy
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tyle ze w Kroskusie obawiam sie ze jest mały ten parking i ludzików moze byc sporo przez to ..... PLAZA ? tyle ze w Plazie jest tylko MCD do żarcia
Transitpower Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 A może pizzeria PEPEZ, tak jak A Trójki mają? ABG
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ty jak byś napisał prawdę to i tak ci nikt nie uwierzy lepiej uzupełnij profil bo inaczej... ale ten parking na dole po prawej jest zawsze pusty, ludzie parkuja po wjechaniu po lewej albo najczesciej u gory
Rekomendowane odpowiedzi