boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fantomas zawsze prawde mówi bez żartowania Panowie łykamy coś jutro, dawno sie nie widzieliśmy w tajemnym kręgu......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fantomas zawsze prawde mówi bez żartowania Panowie łykamy coś jutro, dawno sie nie widzieliśmy w tajemnym kręgu......... Eee jutro? Napewno nie opuścisz 200zl zarobku żeby się z nami napić...) BOSERON ja bym kupił takie na Twoim miejscu: http://otomoto.pl/volkswagen-touareg-4-2-v8-navi-skora-pneumatyka-C33966895.html Albo takie, stosunkowo dużo nie zje w dieslu, a miejsca więcej niż w a8 http://otomoto.pl/volkswagen-touareg-5-0tdi-full-opcja-okazja-4-x-4-C33346415.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Boseron A8 robi robote kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fiu fiu ile stron naspamowane Ciekawe jak się zakończy ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 BOSERON Zobacz ofertę: AUDI A8 http://allegro.pl/showItem2.php?item=4535112038 w dobrej kasie można zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fiu fiu ile stron naspamowane Ciekawe jak się zakończy ankieta Pablo gdzie ty się podziewasz? Kerczi zrobił ci Boseron smaka na A8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie, ja juz zakupiłem oplolota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Pablo gdzie ty się podziewasz? Roboty w ciul po urlopie a jeszcze załatwiałem sprawy odnośnie odszkodowania po złamanym obojczyku to mnie nawet na forum nie ma We Wtorek mam wolne to jestem obowiązkowo Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Panowie, widzę, że jednak będzie zmiana miejsca spotów na bonarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Siemka w końcu dziś piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jak zawsze jest to samo. Ankieta w ktorej nie ma informacji co kto i jak głosował. Wiec głosują czeski z Broda z Pcimia Dolnego, a potem bedzie rozkmina ze nie ma frekwencji wiec jak zawsze zmiana nie miała sensu... W bonRce szczerze powiedziawszy to ja nie znam kawałka sensownego miejsca w którym Zbierzemy samochody w kupie i nie beda nam jeździć w te i we wte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 znowu piątek jeszcze się człowiek nie rozkręci a tu już weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) I zanim masa ludkow napisze ze jest dla mnie daleko dlatego tak pisze...ja moge nawet i do sosnowca jezdzic tylko niech miejscowka ma sens, a nie spis wszystkich galerii krakowskich...ot tak Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A czemu lider nie podekmie meskiej decyzji tylko bawicie sie w demokracje? Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A kto jest liderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie ma? To moze warto by bylo aby ktos byl? Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) A co? Jestes chętny? Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Cuber ma chyba podgląd kto jak głosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No CUBER ma i co w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi