ROBERT13 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witka Dzięki za spota. Parking pod KFC trochę mały Największy stół w KFC też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Powitać No ale powiedzcie cos o nowej miejscowce a nie jakies półsłówka...?!? Tak w kilku słowach Frekwencja nie powaliła było raptem kilka osób, dużo miejsca na parkingu ale niestety chłopaki chcieli coś zjeść a tu zonk, gdyż galeria otwarta jest do 21... Dzięki za spota było jak zwykle wesoło hmm ... co do frekwencji to nie było źle biorąc pod uwagę że jeszcze okres wakacyjny Co do reszty zgadzam się. Fantomas - 190 po mieście i w deszczu - To już wiem czemu te implanty takie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Co do miejsca w Bronowicach już wszystko chyba omówione, miejsce spoko ale z gastronomią jest kłopot bo zbyt wcześnie zamykane, niby jest kfc obok przy bp ale gdy będzie więcej osób to lipa z parkingiem.Pytanie czy już zostajemy w plazie czy chcecie spróbować bonarkę ale jeśli ma być tyle osób co wczoraj to nie ma sensu się w to bawić.Tak myślałem że droga powrotna będzie szybka u niektórych Na Lublańskiej zaraz przy statoil tam jest mega śliski asfalt zawsze w tym miejscu tył targa asfalt i DSC świruje Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 a co z krokusem? próbujemy? No ale powiedzcie cos o nowej miejscowce a nie jakies półsłówka...?!? +1 Witam wszystkich to widze ze nie wszystkim sie podobalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Bry... Okaze sie, ze w Plazie bedzie tyle samo osob co wczoraj i niezaleznie gdzie bedziemy kto bedzie chcial to dojedzie i mozna robic spoty u Pablo pod blokiem, albo na go kartach, albo u Cubra na sklepie, albo u Kercziego na magazynie, albo u mnie w biurze. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pablo ale co jest spoko ? To że Każdy przejeżdżający tudzież przechodzący patrzy się na Ciebie jak na małpę w ZOO o to chodzi ? Jak tak to przepraszam miejsce super Żarcie jest mało istotne , miejsce jest najważniejsze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Patrzy na Ciebie jak ja wczoraj na was gdy podjechałem Bry...Okaze sie, ze w Plazie bedzie tyle samo osob co wczoraj i niezaleznie gdzie bedziemy kto bedzie chcial to dojedzie i mozna robic spoty u Pablo pod blokiem, albo na go kartach, albo u Cubra na sklepie, albo u Kercziego na magazynie, albo u mnie w biurze. ;] Dlatego jak ma być tyle osób to już ustalmy tą plazę i po kłopocie Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Pablo ale co jest spoko ? To że Każdy przejeżdżający tudzież przechodzący patrzy się na Ciebie jak na małpę w ZOO o to chodzi ? Jak tak to przepraszam miejsce super Żarcie jest mało istotne , miejsce jest najważniejsze ! no to rzeczywiście "miejsce spoko" Dlatego jak ma być tyle osób to już ustalmy tą plazę i po kłopocie Popieram. Nie wiem po co kombinowac, plaza jest najbardziej w centrum, zjesc mozna, parking pusty, a to ze w zimie jest zimno, no coz... taki mamy klimat jakos przez ostatnie kilka lat nikt z zimna na spocie nie umarl, dramatyzujecie jakby spoty sie na biegunie odbywaly. poza tym mozna isc do srodka do plazy. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tak sobie myślę, to zróbmy tą PLAZE, gdzieś w samym rogu, wydrukujemy i zalaminujemy takie karteczki ktore bedziemy zostawiac za szybą któregoś samochodu dla ludzi ktorzy dojadą gdzie jesteśmy. Można wówczas iść do LAMBO CAFE, do MCD albo poprostu do FANTASY PARKU. Jest obok DECATHLON NA ZIME, jest w miare w centrum...i już...wiekszość powinna być zadowolona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Szkoda ze nie było tych którzy czynnie brali udział w dyskusji. Dzięki za spota, fajnie było zrobić raz w innym miejscu, zawsze coś nowego tylko ta frekwencja.. No sorry ale do domu wróciłem o 2-giej w nocy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kerczi ale chyba nie ma juz FantasyParku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kerczi ale chyba nie ma juz FantasyParku Tak nie ma ale jest to http://pinkbowling.pl/krakow/Więc można powiedzieć że jest to samo co było wcześniej tylko paroma szczegółami się różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Kerczi ale chyba nie ma juz FantasyParku Tak nie ma ale jest to http://pinkbowling.pl/krakow/ Więc można powiedzieć że jest to samo co było wcześniej tylko paroma szczegółami się różni. dokładnie, o to mi chodziło...teraz jest coś podobnego....są duże loże i jest podobnie do tego co było wcześniej więc można w zimie się tam zagrzać, pogadać i poogladać koleżanki Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dokładnie, o to mi chodziło...teraz jest coś podobnego....są duże loże i jest podobnie do tego co było wcześniej więc można w zimie się tam zagrzać, pogadać i poogladać koleżanki Będzie trzeba to zamówi się na miejsce po rabacie z krokusa KFC bo mają dowozy do 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 pozdrowienia z warszawki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kerczi no to uważam sprawę przyszłych spotów za klepniętą Dziś bede jeszcze w Kazimierzu to zobaczę dokładnie co i jak a spoty w PLAZIE sa jak najbardziej OK, nie wiedziałem ze sa dalej kręgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) No ale powiedzcie cos o nowej miejscowce a nie jakies półsłówka...?!? no generalnie Lenox podsumował że nie ma róży bez kolca a on wie co mówi więc tak jest a poza tym Cuber słowami poety adekwatnie określił zajebistość tej miejscówki więc wszystkim którzy polecali to miejsce powiem Miodzio tyś widzioł 190 chyba patrzyłeś na klimatronik sam mówiłeś że ci więcej niż do 3 koła nie kręci Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kerczi no to uważam sprawę przyszłych spotów za klepniętą Dziś bede jeszcze w Kazimierzu to zobaczę dokładnie co i jak a spoty w PLAZIE sa jak najbardziej OK, nie wiedziałem ze sa dalej kręgle no to OK. Skoro nasz tak postanowił to i tak będzie. Proszę o zmianę pierwszgo posta. Od przyszłego WTORKU spoty w PLAZIE, ja zajmuje się drukowaniem kartek z informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kerczi dobre foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 no to w takim razie zamykam Ankiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi