PABLO Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dante, gdzie sa dokladnie te Twoje chlopaki od opon z huty? masz dokladny adres do nich? Musisz się kierować na hute sendzimira i zapakować na bramę gdzie była dawna giełda samochodowa i od tej bramy nie skrecajac jechać prosto do następnej, przyjeżdżając przez nią skręcamy w prawo i tam oni są niebieskie garaże z żółtym namalowanym pasem po środku ☺ Mapka https://www.google.pl/maps/dir//50.077323,20.0646008/@50.0677184,20.0635313,1175a,20y,41.32t/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=pl dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Do sprzedania A4 sedan B6 - foty niestety na stalowka jeszcze niebawem nowsze foto http://otomoto.pl/C34296193.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 mistrz! cofka roku o 600 tyś km hahaha => http://bez-wypadkowe.net/showthread.php/15085-Mercedes-Benz-E200CDI-Tablice-34-RB-LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Cóż to za cisza tutaj Jaka cisza, niecałe 2 tyg mnie nie było i tysiące postów wyspamowaliście Tak sobie myślę, to zróbmy tą PLAZE, gdzieś w samym rogu, wydrukujemy i zalaminujemy takie karteczki ktore bedziemy zostawiac za szybą któregoś samochodu dla ludzi ktorzy dojadą gdzie jesteśmy. Można wówczas iść do LAMBO CAFE, do MCD albo poprostu do FANTASY PARKU. Jest obok DECATHLON NA ZIME, jest w miare w centrum...i już...wiekszość powinna być zadowolona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Rano patrzę co nowego stoi obok paczkomatu pod robotą a tu.. pralniomat Czego to już nie wymyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Rano patrzę co nowego stoi obok paczkomatu pod robotą a tu.. pralniomat Czego to już nie wymyślą z wieczora .Pablo co się dziwisz hehe przynajmniej w czasie pracy będziesz mógł sobie zrobić pranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No za***ista sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A co ty myślisz że żona będzie ci całe życie gacie prała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Panowie zróbmy te spoty w Plazie w czwartki o 20 niektórzy upieką dwie pieczenie na jednym ogniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pany do B6, B7 jest do sprzedania: RNS LED (PL MENU, MAPY 2014) - 2000zł PODSTOPNICE z RS (komplet z MANUALA) - 400zł LUSTERKO CZARNE Z KOMPASEM I FOTOCHROMEM z uchwytem na zwykłą szybę (bez rezania) albo na HANA SOLO (do wyboru) - P&P - 549zł CZUJNIK DESZCZU ZMIERZCHU - 70zł PANEL Z LAMPKAMI - CZARNY Z SZYBERDACHEM I LEDAMI (PAKIET ŚWIATŁO) - 150zł OBUDOWY LUSTEREK Z S4 (satynowe) - 850zł WKŁADY FOTOCHROM, PODGRZEWANE PRAWY I LEWY - 300zł WŁĄCZNIK (DRL+CLH) - 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) siemka wczoraj była mała przymiarka na zimę... Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 siemka +1 Rano patrzę co nowego stoi obok paczkomatu pod robotą a tu.. pralniomat Czego to już nie wymyślą Szykują się na sezon studencki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 siemka wczoraj była mała przymiarka na zimę... Hmmmm, myslalem ze będzie to lepiej wygladac bo tez o takich mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Na żywo lepiej się prezentują, mi się bardzo podobają Hmmmm, myslalem ze będzie to lepiej wygladac bo tez o takich mysle Nie kupuj takich Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na żywo lepiej się prezentują, mi się bardzo podobają Hmmmm, myslalem ze będzie to lepiej wygladac bo tez o takich mysle Nie kupuj takich W zasadzie mam na celowniku jedne tylko bez dekielków, ukradli ponoć :/ Jaką oponę tam masz? 225, 235 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Na żywo lepiej się prezentują, mi się bardzo podobają Hmmmm, myslalem ze będzie to lepiej wygladac bo tez o takich mysle Nie kupuj takich W zasadzie mam na celowniku jedne tylko bez dekielków, ukradli ponoć :/ Jaką oponę tam masz? 225, 235 ? 225/45 ale opony są do zmiany prawdopodobnie założę 215/50. Dekielki wyciągają się bajecznie łatwo więc nie wiem czy sam nie będę ich wyciągał na noc... Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na żywo lepiej się prezentują, mi się bardzo podobają Hmmmm, myslalem ze będzie to lepiej wygladac bo tez o takich mysle Nie kupuj takich W zasadzie mam na celowniku jedne tylko bez dekielków, ukradli ponoć :/ Jaką oponę tam masz? 225, 235 ? 225/45 ale opony są do zmiany prawdopodobnie założę 215/50. Dekielki wyciągają się bajecznie łatwo więc nie wiem czy sam nie będę ich wyciągał na noc... aaaa to dlatego takie balony, ja chce 215/40 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Panowie, ma ktos pozyczyc heat gun? po polsku to sie chyba zowie opalarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Panowie, ma ktos pozyczyc heat gun? po polsku to sie chyba zowie opalarka zapraszam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi