D4NTE Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Shadow ale to nie ford Na telefonie zupełnie jak mondeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Cuber 16.40 salon BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Cuber 16.40 salon BMW Cuber, czyli jednak X6? Edytowane 19 Września 2014 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Cuber 16.40 salon BMW Cuber, czyli jednak X6? To Ty szybki jestes... Juz dawno było to pewne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Co to teraz się wszyscy klubowicze przenoszą na fury nie audi? Cuber i BMW hmmm gdzie to zapisać [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Michail Ja sobie kupie BMW wtedy jak kolega Kerczi będzie jeździł Felicją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Michail Ja sobie kupie BMW wtedy jak kolega Kerczi będzie jeździł Felicją Juz sie nie zgrywaj...tylko pochwal Kolegom...Poza tym ja tam jestem zadowolony z Opla i póki co przez dwa lata nie bede zmieniał... Edytowane 19 Września 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ramzes dzięki za mini spota KERCZI popraw ten opis w ipadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Hi Podpowie mi ktoś czy między Krakowem a Tarnowem znajdzie się ktoś kto ogarnia przekładkę licznika z mono na kolor? Wiem że na forum cwiara to robi, ale do Wrocka nie opłaca mi się jechać a nie mam jak wysłać licznika bo auto potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ramzes dzięki za mini spota KERCZI popraw ten opis w ipadzie. Cała przyjemność po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Hi Podpowie mi ktoś czy między Krakowem a Tarnowem znajdzie się ktoś kto ogarnia przekładkę licznika z mono na kolor? Wiem że na forum cwiara to robi, ale do Wrocka nie opłaca mi się jechać a nie mam jak wysłać licznika bo auto potrzebne. Czaki w Tarnowie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jest taki Kuba co ogarnia liczniki tylko musisz jechac pod Kielce. PABLO a co z opisem jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Czaki chyba liczników nie robi...napisz do niego dowiesz sie. Jeśli Czaki nie robi tego to jest jeszcze kolega jak sie nie mylę Szogun z Rzeszowa oraz mało uczęszczający tutaj kobra07 albo cobra07 tj. Hobot który mieszka w Jurkowie koło Limanowej i mysle ze on by cos takiego ogarnął, nie jest moze tani ale wszystko robi tak jak ori. Jego stronę informacyjna znajdziesz w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 PABLO a co z opisem jest nie tak? Popraw wyraz ''W KOMPLECIE ORYGIANLNE PUDEŁKO.'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Powitać W ten słoneczny ciepy dzień Cuber zdecydowałeś czy ciągle ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Cuber pochwal się co kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Cuber pochwal się co kupujesz A kto powiedział że Cuber coś kupuje kolor wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Czaki chyba liczników nie robi...napisz do niego dowiesz sie. Jeśli Czaki nie robi tego to jest jeszcze kolega jak sie nie mylę Szogun z Rzeszowa oraz mało uczęszczający tutaj kobra07 albo cobra07 tj. Hobot który mieszka w Jurkowie koło Limanowej i mysle ze on by cos takiego ogarnął, nie jest moze tani ale wszystko robi tak jak ori. Jego stronę informacyjna znajdziesz w google Czaki nie robi takich rzeczy, wiem bo go znam. A o szogunie to własnie chyba czaki mi raz coś mówił. On jest na forum czy jakos inaczej z nim się kontaktować trzeba? Do jurkowa aż tak strasznie daleko nie mam, poszukam w necie może coś znajde jeszcze Dzieki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi