arturodob Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Potrzebuje kupić 6 64gb Grey i Gold zapytaj jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Potrzebuje kupić 6 64gb Grey i Gold zapytaj jaka cena Chwilowo nie ma 64 bo sprzedał... Ma gray 128gb 4350, i golda 16gb 3400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Koledzy, możecie doradzić mi gdzie w Krakowie mogę zregenerować rozrusznik? Chodzi mi o zdemontowanie, regeneracje i założenie Zależy mi na dobrej firmie, możecie kogoś polecić? Chodzi o rozrusznik w Seacie Ibiza, nie w Audi. Pozdrawiam Edytowane 28 Września 2014 przez leewang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Witam Panowie jak jest teraz z poruszaniem sie samochodem firmowym? Wymagane jest zaświadczenie z testów psychotechnicznych? Czy mogę dostać mandat kierując firmówką bez tych papierów? Będe wdzięczny za informacje. Kur....wa Porysowali mi samochód jakaś pijana pinda skipała go buciorami na obcasach leżąc na ziemi i mam całe drzwi i błotnik do malowania. Na szczęście jest nagranie z monitoringu całego zdarzenia i jest taksówka. Może uda się coś zdziałać:/ Potrzebuje namiary do Gabriela jeżeli ktos ma pliz napiszcie na priv nr telefonu. Dzieki za numer! Rozmawiałem z Gabrielem jak zawsze profesjonalne doradztwo z jego strony Pozdrawiam. Edytowane 28 Września 2014 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://olx.pl/oferta/bmw-e36-318-sedam-lpg-CID5-ID7elFD.html#a9b17e094a Co za koleś Przeczytajcie opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://olx.pl/oferta/bmw-e36-318-sedam-lpg-CID5-ID7elFD.html#a9b17e094a Co za koleś Przeczytajcie opis Ale ze o co chodzi? Więcej info udzieli pod nr tel a nie podał numeru ?!? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) http://olx.pl/oferta/bmw-e36-318-sedam-lpg-CID5-ID7elFD.html#a9b17e094a Co za koleś Przeczytajcie opis Ale ze o co chodzi? Więcej info udzieli pod nr tel a nie podał numeru ?!? )) Pod ceną masz jego numer telefonu Z resztą numer jest nieważny... Ważny jest wysublimowany opis Edytowane 28 Września 2014 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://olx.pl/oferta/bmw-e36-318-sedam-lpg-CID5-ID7elFD.html#a9b17e094a Co za koleś Przeczytajcie opis Ale ze o co chodzi? Więcej info udzieli pod nr tel a nie podał numeru ?!? )) Pod ceną masz jego numer telefonu No to nie rozumiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Edytowałem... Uprzedziłeś mnie... "witam mam do spszedania ladne bmw jak na swuj wiek brak rdzy nowe lampy tyl pszud z pszodu orginalne oringi ladnie hodzi na gazie jaki na bedzynie dlugie oplatynowy akumulator wiecej informacji udziele bod numerem tel pozdrawiam" Zaznaczyłem tylko najbardziej rzucające się w oczy błędy... O interpunkcji, literówkach, składni i używaniu spacji - nie wspomnę Edytowane 28 Września 2014 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Edytowałem... Uprzedziłeś mnie... "witam mam do spszedania ladne bmw jak na swuj wiek brak rdzy nowe lampy tyl pszud z pszodu orginalne oringi ladnie hodzi na gazie jaki na bedzynie dlugie oplatynowy akumulator wiecej informacji udziele bod numerem tel pozdrawiam" Zaznaczyłem tylko najbardziej rzucające się w oczy błędy... O interpunkcji, literówkach, składni i używaniu spacji - nie wspomnę Tranzol Easy...przecież zgrywam się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Edytowałem... Uprzedziłeś mnie... "witam mam do spszedania ladne bmw jak na swuj wiek brak rdzy nowe lampy tyl pszud z pszodu orginalne oringi ladnie hodzi na gazie jaki na bedzynie dlugie oplatynowy akumulator wiecej informacji udziele bod numerem tel pozdrawiam" Zaznaczyłem tylko najbardziej rzucające się w oczy błędy... O interpunkcji, literówkach, składni i używaniu spacji - nie wspomnę Tranzol Easy...przecież zgrywam się... Jestem Easy Tylko po dwunastu godzinach w więzieniu, przegranych derbach, dwóch piwach i drinku mam problem z ekspresowym jarzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ale o so hozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A Ty spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 No i cały dzień poszedł się... a tak pięknie szła ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturodob Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kerczi jesteś zadowolony z iphone 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kerczi jesteś zadowolony z iphone 6 Narazie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturodob Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A ile trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A ile trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu Nie wiem bo ja jestem niestandardowy jeśli chodzi o rozmowy....bardzo dużo rozmawiam/korzystam i jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturodob Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jutro jest spot w galerii Kazimierz na którym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Standardowo na niebieskim na końcu. Wróciły tematy spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi