BAX_90 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) BAX masz numer części?? 035103157B kliknij w "Więcej opcji" i później masz na dole ładowanie grafiki Dzięki jakoś to wyszło ale jak bym palił to bym całą ramkę zrobił Edytowane 3 Października 2014 przez BAX_90
Poprobi Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Mam No to chętnie przytulę jedną bańkę W jakiej cenie? Będziesz na spocie w przyszłym tygodniu? To jak tam KERCZI? Dasz radę podrzucić mi olej na spota?
-RamzeS- Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Mam No to chętnie przytulę jedną bańkę W jakiej cenie? Będziesz na spocie w przyszłym tygodniu? To jak tam KERCZI? Dasz radę podrzucić mi olej na spota? Na pewno przyjedzie pochwalić się nowym autem a jak nie to ja ci wezmę
Cuber Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Na pewno przyjedzie pochwalić się nowym autem No właśnie jaka to sprawiedliwość ze w Polskim salonie jeszcze nie ma a w DE juz jest B9 ......
Poprobi Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Mam No to chętnie przytulę jedną bańkę W jakiej cenie? Będziesz na spocie w przyszłym tygodniu? To jak tam KERCZI? Dasz radę podrzucić mi olej na spota? Na pewno przyjedzie pochwalić się nowym autem a jak nie to ja ci wezmę Super, dzięki! Tylko dajcie znać ile mam gotówy przygotować na spota :]
-RamzeS- Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Na pewno przyjedzie pochwalić się nowym autem No właśnie jaka to sprawiedliwość ze w Polskim salonie jeszcze nie ma a w DE juz jest B9 ...... Trochę się dziwie że jeszcze nie stoi pod Artblack
miodzio Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) a masz jakieś oficjalne zdjęcia B9 ? Edytowane 3 Października 2014 przez miodzio
arturodob Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 B9 będzie taki sam syf jak B8
Cuber Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 B9 będzie taki sam syf jak B8 A skąd taka teoria ?
arturodob Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Bo mam B8 i wiem jak często jestem w serwisie a kupiłem nowke szt. Za grubo kasę
Cuber Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Bo mam B8 i wiem jak często jestem w serwisie a kupiłem nowke szt. Za grubo kasę No to sorry , Ja takowych problemów nie mam...... z tego co mi wiadomo nie tylko Ja ps. a co takiego się dzieje ?
arturodob Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Od samego początku jazda z sprzęgłem elektryka pierwszy raz po 6 tys auto stało tydzień w serwisie
Cuber Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Wiesz , nie każde B8 musi być syfem .... Ja w ASO jestem z reguły na przeglądzie ps. uzupełnij swój profil bo nawet nie wiadomo jaki masz silnik itd itp....
bodowp Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Hehe toś uzupełnił profil 1.2 TFSI w starej 80
zlota1977 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 siemka panowie zafundowałam sobie B8 zobaczymy czy będę żałować??? strasznie biedna jest i chciałabym załozyć ksenony, orientujecie sie kto i gdzie w Kr. to robi?? na świeta jestem w domu to mogłabym coś pomodzić pozdrawiam
PABLO Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Jak już tyle przejedziesz to podjedź do Rzeszowa do wrclaguny to Ci to zrobi po pieniądzach bo tak to dobrze zabulisz w Krk. Edytowane 3 Października 2014 przez PABLO
zlota1977 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 dzięki Pawcio na Ciebie zawsze można liczyc a do Grzesia juz napisałam
arturodob Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Cuber a ty ile masz koni w tym B8
Rekomendowane odpowiedzi