lennox Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Cześć. mógłby ktoś na jutro wziąć ze sobą vag-a ? Mojemu silniczkowi coś dolega i chciałbym żeby ktoś mi pomógł to rozpoznać. Będzie coś z tego ? Pozdrawiam. Jak nie zapomnę to ja będę miał.
jacQoo Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Dzięki Lennox to do zobaczenia.
Cuber Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Mnie jutro nie będzie na spocie , trzeba podtrzymać dobra passę reprezentacji Polski i jej kibicować jutro ps.
lennox Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Dzięki Lennox to do zobaczenia. Mnie jutro nie będzie na spocie , trzeba podtrzymać dobra passę reprezentacji Polski i jej kibicować jutro o f*ck zapomniałem o tym. to mnie chyba tez nie bedzie...
Cuber Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Panowie , ktoś był by chętny do regularnego chodzenia pokopać w Piłkę na ul.Wielicką ? Co Czwartek godzina 21-30 , 90 minut grania pod balonem ogrzewanym, do tego oczywiście szatnia z prysznicami koszt mniej więcej ok 20-22 zł/ osoba za jeden mecz
Transitpower Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 A może jutro zrobimy spota gdzieś w knajpie, gdzie można dojechać autem (albo autobusem jak ktoś zamierza piwko wypić) i wspólnie pokobicować naszym?? Ja byłbym bardzo chętny takiemu rozwiązaniu (oczywiście przyjechałbym autobusem). Może jakieś propozycje miejscówki jeśli pomysł zyska aprobate?
jacQoo Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Dzięki Lennox to do zobaczenia. Mnie jutro nie będzie na spocie , trzeba podtrzymać dobra passę reprezentacji Polski i jej kibicować jutro o f*ck zapomniałem o tym. to mnie chyba tez nie bedzie... Ma jeszcze ktoś możliwość wzięcia kabla i softu na spot jutrzejszy ?
Radekst Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) a ja przypominam po raz kolejny, ze mam czyjegos vaga porzuconego w tamtym tygodniu w moim aucie Edytowane 13 Października 2014 przez Radekst
-RamzeS- Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 ktoś wyraża chęć jutro na spota ?
PABLO Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Mnie też nie będzie bo pracuje do późna a chce zdążyć na 2 połowę.
Radekst Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 mnie tez raczej nie bedzie
_Makki_ Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Jutro cos bedzie? Raczej do wieczora nie wyjade z qs ale moze jakos bym podlecial
Rekomendowane odpowiedzi