Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ło jej ale sie rozpisaliście dzisiaj, kurde dopiero skonczyłem czytac te 8 stron :)

Ja było na meczyku??

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie co Tu taka cisza? :mysli:

Jaka cisza ja jestem :D

Opublikowano

Ja było na meczyku??

hehe, i kogo Ty sie pytasz

zobacz sobie liste obecności :D

Opublikowano

Ja było na meczyku??

hehe, i kogo Ty sie pytasz

zobacz sobie liste obecności :D

O KUR*WA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

ja też jestem tak z boczku ;)

to wiadomo zboczku :polew: RS fajowski :naughty:

Opublikowano

Witam Panowie, wróciłem do żywych ( choć nie do końca )...wczoraj mnie dopadła chyba jakaś pier**l... gryba żołądkowa masakra a teraz od 8smej siedze w ASO na przeglądzie( olej filrty itd ) dziś tez odbeiram body kita :dance: tyle ze chyba sam bede musiał to rezac bo zabardzo w "blacharni" nie mają czasu.... :wallbash: a wiec poszukiwany jest jakis garaż heheh ogrzewany :)

co do moich HID-ów to specialnie wyciągałem żarniki moje i jakos tak dziwnie jest napisane ze mam 6000 K ......

Opublikowano

co do moich HID-ów to specialnie wyciągałem żarniki moje i jakos tak dziwnie jest napisane ze mam 6000 K ......

pewnie jakiś chinol pomylil sie z naklejką :)

Opublikowano

hm moze i sie pomylił moze i nie, wydaje mi sie ze skoro mam je juz rok to się wypalają heheh i stają sie coraz bardziej niebieskie.... wiec tak czy siak szukam teraz 5k K

Opublikowano

kupiłes fele ? :naughty:

Opublikowano

nie kupiłem jeszcze bo nie miałem czasu..... dziś najprawopodobniej jeszcze po serwisie musze jechac na śląsk .... Sokol a moze u Ciebie o taty w warsztacie by mi zrobili zmiane body-kitu po jakiejś promocyjnej cenie..... ?? :gwizdanie:

Opublikowano

nie kupiłem jeszcze bo nie miałem czasu..... dziś najprawopodobniej jeszcze po serwisie musze jechac na śląsk .... Sokol a moze u Ciebie o taty w warsztacie by mi zrobili zmiane body-kitu po jakiejś promocyjnej cenie..... ?? :gwizdanie:

raczej odpada, mają tam dużo roboty

nawet dla mnie nie ma miejsca żebym sobie sprężynki zmienił :foch:

Opublikowano

tak to jest kurde jak ludzie jakieś paździochy na sciągaja to później tylko w serwisach siedzą.... :polew:

Opublikowano
:hi:, Cuber czyli rozumiem że z moich dokładek też nici na razie ?
Opublikowano

spokojnie pogadam i myśle ze je bedzie trzeba poprostu sciągnąć od ciebei i je im podwiesc do malowania :D

Opublikowano

spokojnie pogadam i myśle ze je bedzie trzeba poprostu sciągnąć od ciebei i je im podwiesc do malowania :D

ale jak ja będę się lansował bez dokładek :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dam ci moje jak coś..... czarne hehehehehe :thumbup: planujemy jakieś wyjscie w Piatek ? :gwizdanie: