PABLO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ło jej ale sie rozpisaliście dzisiaj, kurde dopiero skonczyłem czytac te 8 stron Ja było na meczyku??
rzeźnik. Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 murzyn jakbyś nie chciał tego allroada to daj znaka
PABLO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Panowie co Tu taka cisza? Jaka cisza ja jestem
sokolnh Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja było na meczyku?? hehe, i kogo Ty sie pytasz zobacz sobie liste obecności
sokolnh Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24431.0
PABLO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja było na meczyku?? hehe, i kogo Ty sie pytasz zobacz sobie liste obecności O KUR*WA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja też jestem tak z boczku to wiadomo zboczku RS fajowski
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam Panowie, wróciłem do żywych ( choć nie do końca )...wczoraj mnie dopadła chyba jakaś pier**l... gryba żołądkowa masakra a teraz od 8smej siedze w ASO na przeglądzie( olej filrty itd ) dziś tez odbeiram body kita tyle ze chyba sam bede musiał to rezac bo zabardzo w "blacharni" nie mają czasu.... a wiec poszukiwany jest jakis garaż heheh ogrzewany co do moich HID-ów to specialnie wyciągałem żarniki moje i jakos tak dziwnie jest napisane ze mam 6000 K ......
sokolnh Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 co do moich HID-ów to specialnie wyciągałem żarniki moje i jakos tak dziwnie jest napisane ze mam 6000 K ...... pewnie jakiś chinol pomylil sie z naklejką
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 hm moze i sie pomylił moze i nie, wydaje mi sie ze skoro mam je juz rok to się wypalają heheh i stają sie coraz bardziej niebieskie.... wiec tak czy siak szukam teraz 5k K
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie kupiłem jeszcze bo nie miałem czasu..... dziś najprawopodobniej jeszcze po serwisie musze jechac na śląsk .... Sokol a moze u Ciebie o taty w warsztacie by mi zrobili zmiane body-kitu po jakiejś promocyjnej cenie..... ?? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 nie kupiłem jeszcze bo nie miałem czasu..... dziś najprawopodobniej jeszcze po serwisie musze jechac na śląsk .... Sokol a moze u Ciebie o taty w warsztacie by mi zrobili zmiane body-kitu po jakiejś promocyjnej cenie..... ?? :gwizdanie: raczej odpada, mają tam dużo roboty nawet dla mnie nie ma miejsca żebym sobie sprężynki zmienił
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak to jest kurde jak ludzie jakieś paździochy na sciągaja to później tylko w serwisach siedzą....
Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 , Cuber czyli rozumiem że z moich dokładek też nici na razie ?
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 , Cuber czyli rozumiem że z moich dokładek też nici na razie ? spokojnie pogadam i myśle ze je bedzie trzeba poprostu sciągnąć od ciebei i je im podwiesc do malowania
Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 , Cuber czyli rozumiem że z moich dokładek też nici na razie ? spokojnie pogadam i myśle ze je bedzie trzeba poprostu sciągnąć od ciebei i je im podwiesc do malowania ale jak ja będę się lansował bez dokładek :polew:
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 dam ci moje jak coś..... czarne hehehehehe planujemy jakieś wyjscie w Piatek ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi