Adik Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Siemka dupcie Opony zmienione? Nie ale gotowy komplet już czeka ;-) Jak narazie tylko robi się coraz cieplej. Jakie masz felgi na zime 18 cali? Jakby ktoś chciał mam komplet felgi stalowe + opony zimowe 15 cali na sprzedaż za 450zl
lennox Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Siemka dupcie Opony zmienione? a po co ? no właśnie?!? Po co? Ty tak nie rumakuj bo te twoje 4 koła to nie Q [emoji4]
KERCZI Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Siemka dupcie Opony zmienione? a po co ? no właśnie?!? Po co? Ty tak nie rumakuj bo te twoje 4 koła to nie Q [emoji4]nie bój nic...swoje robią
OGr Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Siemka dupcie Opony zmienione? Nie ale gotowy komplet już czeka ;-) Jak narazie tylko robi się coraz cieplej. Jakie masz felgi na zime 18 cali? A co? Naciapane z bagaznika ...
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Jak zawsze w taki dzień http://www.sadistic.pl/imprezka-vt324084.htm Mają imprezkę. Ja pier.. Edytowane 1 Listopada 2014 przez PABLO
Kondżi Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam kolegów, Mam pytanie: czy krakowskie wtorkowe spotkania przy Galerii Kazimierz dalej aktualne? Nabyłem jakiś czas temu a4 b5 1.9 tdi afn -> sporo rzeczy już przy niej zrobiłem aby doprowadzić do stanu używalności. Nie mam jeszcze VAG'a (nawet jakbym miał to nie mam jeszcze wystarczającej wiedzy aby się nim posłużyć). I tutaj jest pytanie: Czy jest opcja aby ktoś wspomógł VAG'iem i zdjagnozował czy nastawnik jest do roboty czy też może coś z EGR (dwumasa już wymieniona na jednomas, poduszki pod silnikiem zrobione -> są delikarne szarpnięcia przy stałej niskiej prędkości i przy dużych prędkościach zdarza się, że przyszarpie delikatnie). Pozdrawiam! Konrad
-RamzeS- Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 I co? Da sie???? Jak cała drogę jedziesz 60 km/h to nic dziwnego
KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 I co? Da sie???? Jak cała drogę jedziesz 60 km/h to nic dziwnego No...ale zobacz na którym biegu
KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ta, puk znaleziony, nowy moduł zamówiony... muszę mieć moduł który nie pożycza karty sim bo iphony nie maja tej opcji ;/
siara Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Czyje to BePińć? http://allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-110km-i4719750539.html
Transitpower Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Czyje to BePińć? http://allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-110km-i4719750539.html Hehe... Jarko się swojej Audicy pozbywa :-) ABG Witam kolegów, Mam pytanie: czy krakowskie wtorkowe spotkania przy Galerii Kazimierz dalej aktualne? Nabyłem jakiś czas temu a4 b5 1.9 tdi afn -> sporo rzeczy już przy niej zrobiłem aby doprowadzić do stanu używalności. Nie mam jeszcze VAG'a (nawet jakbym miał to nie mam jeszcze wystarczającej wiedzy aby się nim posłużyć). I tutaj jest pytanie: Czy jest opcja aby ktoś wspomógł VAG'iem i zdjagnozował czy nastawnik jest do roboty czy też może coś z EGR (dwumasa już wymieniona na jednomas, poduszki pod silnikiem zrobione -> są delikarne szarpnięcia przy stałej niskiej prędkości i przy dużych prędkościach zdarza się, że przyszarpie delikatnie). Pozdrawiam! Konrad Powiedz kolego co Tobą kierowało, że wymieniłeś dwumasa na jednomas? To, że jednomas jest 200-300 zł tańszy? Bo jeśli tak, to weź sprzedaj wp***u to auto i kup sobie Matiza. Jeszcze troche kasy Ci zostanie na instalacje gazową!! Żeby nie było niejasności - nie pisze tego złośliwie. Skoro nie stać Cię na założenie części tak jak fabryka przewidziała, to później będzie tylko gorzej. Zawieszenie przód ~ 1500 (chyba że pójdziesz za ciosem i założysz chińszczyzne, to mniej). Rozrząd kompletny ~ 1500 (chyba że nadal będziesz "oszczędzał" i pompy wody nie wymienisz)... Przemyśl to sobie... ABG
OGr Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Transit chyba nie wiesz co piszesz ;-) Swoją drogą też mam jednomasę i zestaw był nawet droższy niż seria. Są powody takowej zmiany i wcale to nie była oszczędność.
-RamzeS- Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Super sprawa kupić auto z silnikiem 3.6 jeździć 60km/h. Szefie nie tendy droga
Transitpower Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Transit chyba nie wiesz co piszesz ;-) Swoją drogą też mam jednomasę i zestaw był nawet droższy niż seria. Są powody takowej zmiany i wcale to nie była oszczędność. Gratuluje zestawu ;-) PS: Wiem co pisze, bo wszystko to przerabiałem. Tyle w temacie i ciach bajera bo nie chce przez przypadek jakieś wojny rozpętać. ABG
OGr Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja nie wszczynam wojny ale trochę takich setupów jeździ i ma się dobrze, a i moce mają podwojone.
Rekomendowane odpowiedzi