Homiczek Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 http://lovekrakow.pl/aktualnosci/nowa-galeria-handlowa-trwaja-juz-pierwsze-prace_7270.html Widzieli??? to ju ze 3 lata powstaje i dalej ruszyć nie może ;p ja im qfa dam kolejny lewoskręt na bora i światła !!!
-RamzeS- Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 po pogodzie widać że to będzie dzień pełen sukcesów
bodowp Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki za spota Panowie i podpięcie dziada pod VAGa A Ty co się opierdalniczasz i na spoty nie przyjeżdżasz ? Sezon na studentki zacząłeś?
fantowski Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki za spota Panowie i podpięcie dziada pod VAGa A Ty co się opierdalniczasz i na spoty nie przyjeżdżasz ? Sezon na studentki zacząłeś? no tak wypadło że brakło mi czasu na spota ale naprawie sie
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) e-maila z błędami wyplutymi przez vag'a prześle popołudniu bo wczoraj zapomniałem Pozdrawiam wszystkich Edytowane 5 Listopada 2014 przez Lukasz_mk2
Cuber Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Siemka Wszystkim i każdemu z osobna
D4NTE Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki za odwiedziny ;-) co tam u Ciebie kolego ? stara bida...lusterko z kompasem tylko ostatnio wpadło :-P
D4NTE Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 wpadnij w końcu na spota...to i ja przyjadę
lennox Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 stara bida...lusterko z kompasem tylko ostatnio wpadło :-P Już nie bądź taki skromny... a fotochrom i czujniki zmierzchu i deszczu to wais? Patrz ile rzeczy na raz kupiłeś
D4NTE Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 stara bida...lusterko z kompasem tylko ostatnio wpadło :-P Już nie bądź taki skromny... a fotochrom i czujniki zmierzchu i deszczu to wais? Patrz ile rzeczy na raz kupiłeś
fantowski Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 wpadnij w końcu na spota...to i ja przyjadę we wtorek znowu mnie nie bedzie ale na kolejnego spota tj 18.11 postaram sie byc
lennox Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 stara bida...lusterko z kompasem tylko ostatnio wpadło :-P Już nie bądź taki skromny... a fotochrom i czujniki zmierzchu i deszczu to wais? Patrz ile rzeczy na raz kupiłeś A żeby tego było mało to jeszcze w pakiecie S-line'a
bodowp Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 e-maila z błędami wyplutymi przez vag'a prześle popołudniu bo wczoraj zapomniałem Pozdrawiam wszystkich Spokojnie ja już i tak żyję długim weekendem
KERCZI Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Panie i Panowie mam do sprzedania kompletne zawieszenie gwintowane H&R w bardzo ładnym stanie. Amory + Sprężyny Przód -30 do -70 a tył -30 do -60
Rekomendowane odpowiedzi