-RamzeS- Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 W czasie pracy jest "tak szefie" a po "gadaj zdrów"
-RamzeS- Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Panowie prawda jest taka Ze wszyscy robią pod siebie czy to PO czy PiS Ja tu siedzę i wszystko widzę Szefie to nie ja napisałem ;D
Dzekson Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Panowie potrzebuje b6 sedan w quattro do pomiarów drogowych na pasie lotniska koniecznie na seryjnym zawieszeniu byłby ktoś skłonny udostępnić auto na jeden dzień? Oczywiście za odpowiednia odpłata Mam kolege z Krakowa ktory ma A4 B6 ale kombii 1.8T Quattro moze byc ? Też mam własnie kolegów w kombii z quattro, a koniecznie musi być sedan :/
xifedi Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka... bueee Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere... Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane. Edytowane 18 Listopada 2014 przez xifedi
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Dzięki za spota Dzięki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Transitpower Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Aleście się wszyscy PO-PiS-ali Dzięki za spota Kończąc wątek polityczny: jakżeśmy wybrali - tak mamy... ABG
D4NTE Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Siema Pogadali... Potrzebna kawa od zaraz...
bodowp Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 dzięki za spota i prezenty Się nie macie o co kłócić normalnie... Tak czy siak będzie przeje...ane bo Gruszka i KERCI się nie dostali więc nici z koryta. PO to złodzieje ale wole tych złodziei od moherowych, fanatycznych popaprańców co też kradną i całe pieniądze będą cisnąć w super hiper brzozę co wypierdzieliła z ziemi na 100m jak popieprzona w 2s. Jak tak dalej pójdzie to sami stworzą taką brzozę by powiedzieć "oto, dzięki pomocy super naukowców z 20 najlepszych uczelni stworzyliśmy super dokładną kpię automatycznie wysuwanej brzozy ze smoleńska. Nie łudzę się na jakąkolwiek emeryturę (choć państwo mi zabiera ponad 1000zł z pensji) bo jedni i drudzy z ZUS`em na czele już dawno rozdysponowali moje jeszcze nie zarobione pieniądze. Dziwić się dlaczego wszyscy spierdzielają gdzie popadnie łącznie z firmami. Płacisz i nic z tego nie masz... to jest biznes życia.
OGr Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka... bueee Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere... Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane. Czaja jest pod wieliczka ale za darmo Ci tego nie zrobi. Naciapane z bagaznika ...
D4NTE Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka... bueee Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere... Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane. Czaja jest pod wieliczka ale za darmo Ci tego nie zrobi. Naciapane z bagaznika ... Czaja się ceni ale jest tego wart... PS. Duża ilość ciężarków może być też spowodowana przez opony bieżnikowane...
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) IMHO Czaja jest troche przereklamowany....owszem jest dobry, ale bez przesady.... Chłopaki z Biskupic maja firme z która wspołpracują i biorą 70zł od sztuki 18" - co prawda nie ma całej palety kolorów, ale wiekszość się zadowoli tym co mają i malują całkiem fajnie, a termin? max tydzien... Edytowane 19 Listopada 2014 przez KERCZI
D4NTE Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 To napisz temat w małopolskich jak masz dane może na wiosnę coś by się wymalowało
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 IMHO Czaja jest troche przereklamowany....owszem jest dobry, ale bez przesady.... Chłopaki z Biskupic maja firme z która wspołpracują i biorą 70zł od sztuki 18" - co prawda nie ma całej palety kolorów, ale wiekszość się zadowoli tym co mają i malują całkiem fajnie, a termin? max tydzien... Kolega z parti PO a o swoim ziomku to już sie nie pamięta że ma taką usługę Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka... bueee Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere... Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane. Czaja jest pod wieliczka ale za darmo Ci tego nie zrobi. Naciapane z bagaznika ... Czaja się ceni ale jest tego wart... PS. Duża ilość ciężarków może być też spowodowana przez opony bieżnikowane... bradzo duże prawdopodobieństwo
OGr Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 IMHO Czaja jest troche przereklamowany....owszem jest dobry, ale bez przesady.... Chłopaki z Biskupic maja firme z która wspołpracują i biorą 70zł od sztuki 18" - co prawda nie ma całej palety kolorów, ale wiekszość się zadowoli tym co mają i malują całkiem fajnie, a termin? max tydzien... Kolega z parti PO a o swoim ziomku to już sie nie pamięta że ma taką usługę Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka... bueee Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere... Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane. Czaja jest pod wieliczka ale za darmo Ci tego nie zrobi. Naciapane z bagaznika ... Czaja się ceni ale jest tego wart... PS. Duża ilość ciężarków może być też spowodowana przez opony bieżnikowane... bradzo duże prawdopodobieństwo Malowanie malowaniem a prostujesz w razie W ?
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) No właśnie to Wy POpieracie to k**estwo bo panuje moda wśród większości młodych że PiS to śmieszny KACZOR a to jest śmieszny człowiek, a ja jestem fajny i zagłosuje na PO. Krumak 90% ludzi których znam i mają k**ewskie charaktery to zwolennicy PO, ale co zrobisz Ja Cię nie obrażam To dlaczego Ty mnie obrażasz ?????? bradzo duże prawdopodobieństwo Malowanie malowaniem a prostujesz w razie W ? ludzi mam od tego ale też prostuję i maluję p.s tylko nie za darmo Edytowane 19 Listopada 2014 przez Wąski
Rekomendowane odpowiedzi