Wąski Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Oczywiście ze tak....nawet CUBER założył... wiec nie masz wyjścia....musisz....a tak poważnie to nie szkoda Ci opon letnich? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
D4NTE Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Fanta jak widziałem po fotce gruszki też jeszcze na lecie...
bodowp Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 ja dopiero we wtorek jak dystanse kupie. Ale odzyskałem ABS przynajmniej
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Fanta jak widziałem po fotce gruszki też jeszcze na lecie... I tu sie mylisz...on już na zimie...
D4NTE Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Fanta jak widziałem po fotce gruszki też jeszcze na lecie...I tu sie mylisz...on już na zimie...
fantowski Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Fanta jak widziałem po fotce gruszki też jeszcze na lecie... to było ostatnie mycie letnich już mam zime założoną..
-RamzeS- Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja te juz na zimie od zeszłej zimy
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Ja te juz na zimie od zeszłej zimy Ta, bo Ty masz jedne opony i tylko wywracasz je na lewa stronę... Edytowane 23 Listopada 2014 przez KERCZI
OGr Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja jeszcze na lecie latam. Naciapane z bagaznika ...
Rav2323 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam małopolską ekipę Chętnie się w bliżej nieokreślonym jeszcze czasie dołączę na jakiś spocik Jestem Adminem http://astraclubpoludnie.pl/ od jakiegoś czasu jeżdżę już niestety jeżdżę jednak vectrą a dwa dni temu zawitało w garażu audi A4 B6 I dobrze też wiem że auto/motocykl to tylko pretekst do poznania nowych ludzi, bo to ludzie na forach i ich spotkania są najważniejsze. Mam też takie pytanko gdzie się najczęściej spotykacie? i jeszcze jedno pytanko są tu jeszcze jacyś moto-maniacy? Bo na motorku też śmigam i chętnie się gdzieś w sezonie przejadę
-RamzeS- Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja te juz na zimie od zeszłej zimy Ta, bo Ty masz jedne opony i tylko wywracasz je na lewa stronę... No
Radekst Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Mam też takie pytanko gdzie się najczęściej spotykacie? Przeczytaj temat wątku
Rav2323 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 tylko we wtorki ? czy w weekendy też ? Mam też takie pytanko gdzie się najczęściej spotykacie? Przeczytaj temat wątku Tylko we wtorki ? Czy weekendy też ? My mamy spoty przeważnie w niedziele w McDonalds (wiadomo większość z dziećmi) na zakopiance w Głogoczowie może by kiedyś połączyć ?
D4NTE Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Witam małopolską ekipę Chętnie się w bliżej nieokreślonym jeszcze czasie dołączę na jakiś spocik Jestem Adminem http://astraclubpoludnie.pl/ od jakiegoś czasu jeżdżę już niestety jeżdżę jednak vectrą a dwa dni temu zawitało w garażu audi A4 B6 I dobrze też wiem że auto/motocykl to tylko pretekst do poznania nowych ludzi, bo to ludzie na forach i ich spotkania są najważniejsze. Mam też takie pytanko gdzie się najczęściej spotykacie? i jeszcze jedno pytanko są tu jeszcze jacyś moto-maniacy? Bo na motorku też śmigam i chętnie się gdzieś w sezonie przejadę Siemka Rafał...Wpadnij we wtorek do galerii ;-) Edytowane 23 Listopada 2014 przez D4NTE
Rav2323 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Siemka Rafał...Wpadnij we wtorek do galerii ;-) Nie bardzo mam jak bo pracuje, ale jak by było coś w weekend najlepiej w niedziele bo sobota też oczywiście praca to bardzo chętnie napiszę też jak my będziemy w niedzielę w maczku pod KR może się ktoś z was skusi
nex Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Fanta jak widziałem po fotce gruszki też jeszcze na lecie... to było ostatnie mycie letnich już mam zime założoną.. leszcz
Rekomendowane odpowiedzi