KERCZI Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 No wlasnie kombinuje bo są ciut za małe...
FANTOMAS Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Karol nie tędy droga. Wybierz się w końcu do okulisty i nie ma się co wstydzić starość każdego czeka. Jezdeś wieczorem bo bym ci cosik oddał Edytowane 25 Listopada 2014 przez FANTOMAS
-RamzeS- Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 On juz nie może na mnie patrzeć wiec musiał czymś sie zasłonić
OGr Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 270cm A4 przecież nie przewiozę, no chyba że wytargam przedni fotel, dlatego wolałem blisko. Dzięki chłopaki za pomoc. Swoja A4 nie dasz rady przetransportować takich desek ale od czego masz kolegów z forum ja moge ci taka usługę zaproponować... Ile tych desek potrzebujesz przewieź- ile kubików? Bez przesady, 2, max 3 deski ;-) Jesli masz (jeszcze) relingi to mam na sprzedaż belki do bagaznika dachowego spokojnie przewieziesz 2-3 deski na dachu... Daj więcej info na PW. Może w końcu bym się wyposażył ;-)
Transitpower Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Również dziękuję za spotkanie Jakby ktoś chciał, żeby mu sprawdzić VIN - to niech mi poda imię, nazwisko i imię ojca
edraven Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Bry panowie Kupował ktoś z was w Krakowie maty wygluszające. Przymierzam się do wyciszenia drzwi w samochodzie pod audio.
Homiczek Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 ja kupowałem te gumy. chyba na rogu wielickiej i powstańców wielkopolskich
bodowp Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja wczoraj odpuściłem bo jutro obrona
akjam Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Siema! Ludziska coś ktoś może mi powiedzieć na temat usług tej firmy? http://www.kurodetailing.pl/ Ktoś korzystał? Może znajomi coś mieli wspólnego z usługami? Etc...Za wszelkie info bardzo dziękuję! Edytowane 26 Listopada 2014 przez akjam
Wąski Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Siema! Ludziska coś ktoś może mi powiedzieć na temat usług tej firmy? http://www.kurodetailing.pl/ Ktoś korzystał? Może znajomi coś mieli wspólnego z usługami? Etc...Za wszelkie info bardzo dziękuję! wie znajomi -polecam ich z czystym sercem,robiłem u nich szkolenie
Rekomendowane odpowiedzi