fantowski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić...Fanta nie chciałbyś poznać moich kolegow... tfu... znajomych.... we wtorek wbijam na spota.... Dante ja nie mam minut darmowych....Transitku ups... słup sie wstawil ale ja mam usprawiedliwienie bo mnie dawno nie bylo odrazu zarzuce temat... co myślicie o tym wózku... wart uwagi.... silnik napęd ok, jakies wady? http://otomoto.pl/C34197215.html no nie chciałbym czym przyjedziesz na spota ? Boseron powiem ci fajny rodzinny samochód którego zawsze szukałes i dużo miejsca ma z tylu. Transit a kogo to obchodzi ze musisz przewijać ? Masz jeszcze jakieś ciekawe uwagi ? mi też przewijanie nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kto z Was jedzie do Kielc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić...Fanta nie chciałbyś poznać moich kolegow... tfu... znajomych.... we wtorek wbijam na spota.... Dante ja nie mam minut darmowych....Transitku ups... słup sie wstawil ale ja mam usprawiedliwienie bo mnie dawno nie bylo odrazu zarzuce temat... co myślicie o tym wózku... wart uwagi.... silnik napęd ok, jakies wady? http://otomoto.pl/C34197215.html no nie chciałbym czym przyjedziesz na spota ? Boseron powiem ci fajny rodzinny samochód którego zawsze szukałes i dużo miejsca ma z tylu. Transit a kogo to obchodzi ze musisz przewijać ? Masz jeszcze jakieś ciekawe uwagi ? mi też przewijanie nie przeszkadza jest blokada ilosci cytowanych postów -nie da się całej strony zapisać tak że macie szczęście Kto z Was jedzie do Kielc? podobno Fanta filmik z wystrzału opony http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/zablokowana-autostradowa-obwodnica-krakowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Siemka Boseron jak nie masz minut to puszcz sygnał... Do pracy D4NTE a nie forum ... Dużo ciekawiej wygląda twoje auto na tych felgach co masz obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pablo nie wykopał byś gdzieś w zasobach klawiatury do 3510i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Pablo nie wykopał byś gdzieś w zasobach klawiatury do 3510i ? Sprawdzę. Niestety nie ma na hurtowni ani u chłopaków na serwisie. Szukaj na alledrogo. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 filmik z wystrzału opony Ĺmiertelny wypadek na obwodnicy Krakowa. Policja szuka ĹwiadkĂłw. FILM - KrakĂłw - WiadomoĹci - Radio KrakĂłw Wystrzał może i jest, ale nie tej ciężarówki co trzeba... Zwróć uwagę na odblaskowe prostokąty na końcu naczepy... Na zdjęciach są dłuższym bokiem pionowo a na filmiku dłuższym bokiem poziomo. http://moto.onet.pl/odnaleziono-100-zabytkow-motoryzacji/xqccf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 filmik z wystrzału opony Ĺmiertelny wypadek na obwodnicy Krakowa. Policja szuka ĹwiadkĂłw. FILM - KrakĂłw - WiadomoĹci - Radio KrakĂłw Wystrzał może i jest, ale nie tej ciężarówki co trzeba... Zwróć uwagę na odblaskowe prostokąty na końcu naczepy... Na zdjęciach są dłuższym bokiem pionowo a na filmiku dłuższym bokiem poziomo. Na serio to napisałeś? Przecież nie widać prostokątów tej naczepy którą ciągnął ten z którego był wystrzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 filmik z wystrzału opony Ĺmiertelny wypadek na obwodnicy Krakowa. Policja szuka ĹwiadkĂłw. FILM - KrakĂłw - WiadomoĹci - Radio KrakĂłw Wystrzał może i jest, ale nie tej ciężarówki co trzeba... Zwróć uwagę na odblaskowe prostokąty na końcu naczepy... Na zdjęciach są dłuższym bokiem pionowo a na filmiku dłuższym bokiem poziomo. Na serio to napisałeś? Przecież nie widać prostokątów tej naczepy którą ciągnął ten z którego był wystrzał... patrzyl nie na ta naczepe Transit, wystrzal jest z tej ktora jedzie z naprzeciwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) O szlag... Źle patrzyłem Macie racje... Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Transit odstaw to gówno, bo pomału tracisz kontakt Dzięki za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Transit odstaw to gówno, bo pomału tracisz kontakt Dzięki za życzenia Racja... Musze przestać drinkować wieczorami... ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a ja bym sie chętnie napił i dzisiaj musze coś przyprocentować bo mam dosyć Panowie kupię Samsunga galaxy s3 w fajnym stanie i cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Panowie kupię Samsunga galaxy s3 w fajnym stanie i cenie Ja mam tylko nową (wersja Neo) http://allegro.pl/nowy-samsung-galaxy-s3-siii-neo-i9301-black-krakow-i4886636213.html Jest też wersja LTE. Jak nie to poczekaj kilka miesięcy jeszcze i Ci moją sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Do pracy D4NTE a nie forum ... Dużo ciekawiej wygląda twoje auto na tych felgach co masz obecnie Się pracuje... ;-) też mi się one podobają, a jaki komfort na 17...poezja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Komfort to ja mam teraz w becie na alu 15" Edytowane 12 Grudnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 mam na sprzedaż body nikon d5000 jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Boseron powiem ci fajny rodzinny samochód którego zawsze szukałes i dużo miejsca ma z tylu. Transit a kogo to obchodzi ze musisz przewijać ? Masz jeszcze jakieś ciekawe uwagi ? mi też przewijanie nie przeszkadza Ale po co produkować tyle śmieci, w dobrym tonie jest przyciąć co zbędne Kto z Was jedzie do Kielc? Ja Chyba ża masz na myśli jutrzejszy superoes to nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Do pracy D4NTE a nie forum ... Dużo ciekawiej wygląda twoje auto na tych felgach co masz obecnie Się pracuje... ;-) też mi się one podobają, a jaki komfort na 17...poezja... To Ty kupiłeś 17 na zimę ? eeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi