boseron Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 czesc szydercy, Transit i reszta Bandy dzieki za drina, slotkalem dzis Can Busa pytal do czyjego auta ma wskoczyc bo zwariował
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 ekipa z b7 prawie jak b6 dziękuje powiedz mamie że to wszytko wina cubra bo miał czkawkę nie prawda , to wina Boserona PS. BOSKI mam nadzieje ze się nie obrazileś PS. Transit thx
FANTOMAS Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ciekawe czym obcinali sobie ludzie kilkaset lat temu paznokcie ? mieczem ? toporem ?
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cuber mam focha, kurva nic tylko podpalic i ze skarpy zrzucic, a na powaznie..... ja nie baba i o pierdoly sie nie obrazam jak Gruszka.
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pany może wieczorem jakieś ślizganie jak się utrzyma pogodyn?!?
FANTOMAS Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 No ja się dziś w nocy pod domem poślizgałem. Dosłownie na papier przeszedłem koło boku maździny sąsiada. j**ana zdradliwa kostka brukowa ścięło ją i na zakręcie była jedna szklanka nie wiem czy to Q czy palec boży ale prawie była Qpa w gaciach.
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 No ja się dziś w nocy pod domem poślizgałem. Dosłownie na papier przeszedłem koło boku maździny sąsiada. j**ana zdradliwa kostka brukowa ścięło ją i na zakręcie była jedna szklanka nie wiem czy to Q czy palec boży ale prawie była Qpa w gaciach. Tak to jest jak się jeździ po pijaku...
electrofinger Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pada śnieżek Weisse Scheisse...Połowa napędu w aucie ?? W mojej ośce mi dużo śniegu nie przeszkadza. Przeszkadza mi śnieg w pracy, a zwłaszcza jak muszę jechać trzyosiówką - masakra. Łańcuchy bezwzględnie wymagane...
ruks Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pany może wieczorem jakieś ślizganie jak się utrzyma pogodyn?!? Gdzie i o której?
Transitpower Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też jestem chętny :-) Przyjadę mietkiem więc spróbuje co potrafi RWD. Ruks - udzielisz mi kilku porad i wskazówek? ABG
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 To wpadnijcie do mnie bo trzeba oooo do garażu odwieść
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wlasnie gdybym pił to moZe by mnie grypa nie dopadła
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja tez chętny na ślizganko wieczorem dauciekam znać co gdzie i jak
ruks Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też jestem chętny :-) Przyjadę mietkiem więc spróbuje co potrafi RWD. Ruks - udzielisz mi kilku porad i wskazówek? ABG Możemy pojeździć 20-ta? To wpadnijcie do mnie bo trzeba oooo do garażu odwieść Znaczy dajesz nam żebyśmy sobie pojeździli
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pytanie tylko gdzie ? I czy będzie biało
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też chętny.Parking pod decathlonem?
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też jestem chętny :-) Przyjadę mietkiem więc spróbuje co potrafi RWD. Ruks - udzielisz mi kilku porad i wskazówek? ABG Możemy pojeździć 20-ta? To wpadnijcie do mnie bo trzeba oooo do garażu odwieść Znaczy dajesz nam żebyśmy sobie pojeździli Nie ma czym to oska
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też jestem chętny :-) Przyjadę mietkiem więc spróbuje co potrafi RWD. Ruks - udzielisz mi kilku porad i wskazówek? ABG Możemy pojeździć 20-ta? To wpadnijcie do mnie bo trzeba oooo do garażu odwieść Znaczy dajesz nam żebyśmy sobie pojeździli Nie ma czym to oska I to jeszcze tylna...
ruks Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chyba jedyne sensowne miejsce to tam gdzie Kerczi ostatnio polecał. Ostatniej zimy jeździliśmy tam przy asyście radiowozów i nikt się nie czepiał. Jest też w miarę daleko od domów, co prawda u mnie słychać jak ktoś tam jeździ ale jestem tolerancyjny To wpadnijcie do mnie bo trzeba oooo do garażu odwieść Znaczy dajesz nam żebyśmy sobie pojeździli Nie ma czym to oska Na wstecznym da radę Ja jakby co wyciągam Seja, na CCCO za mało śniegu Poza tym poślizgać da się wszystkim, co prawda w FWD nie utrzymasz dłuższego poślizgu ale za to na rybę można jechać przez 500 km i jest to łatwiejsze niż w każdym innym napędzie
Rekomendowane odpowiedzi