KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Hi, co za tępe łby....pomysł na poprawę kopalni...zmniejszyć obciążenia fiskalne... No ja pierrrr To ja tez chce żeby mi zmniejszyli podatki...jestem z nowej huty przecież... Oczywiście żaden idiota nie wpadł na pomysł żeby oddać dodatkowe pensje, kasę na wczasy pod grusza, becikowe i milion j**anych dodatków... Ze nikt w rządzie nie ma jaj żeby przy okazji restrukturyzacji zabrać im te wszystkie dodatki...żeby następne kopalnie nie podzieliły losu tych teraz...
OGr Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Maja poczucie humoru, nie? ;-) Naciapane z kanalu...
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzie
KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzie Muszę kupić jeszcze petardy i megafon
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzie Muszę kupić jeszcze petardy i megafon ja już mam -załatw TV
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Petardy mam jak coś ....żenada....boją się by pełne autobusy nie pojechały do stolicy wyszłane z lte
gruszka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer?
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baru
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baruW sumie piątek wyszłane z lte
fantowski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baru taaaaa Ty do baru
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baru taaaaa Ty do baru co Ty wiesz małolat
fantowski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baru taaaaa Ty do baru co Ty wiesz małolat no ja wiem bo chodze a w Twoim wieku to już pozostaje tylko pilot, kapcie i ew puszka piwa
bodowp Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 KAROL wychodzimy na ulicę ?>?? kliku się chętnych znajdzieAle na spacer? TAAAA i odrazu do baru taaaaa Ty do baru co Ty wiesz małolat no ja wiem bo chodze a w Twoim wieku to już pozostaje tylko pilot, kapcie i ew puszka piwa dodaj jeszcze, że za rentę Babki
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 Siemka wszystkim rekinom finansjery
OGr Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Siemka wszystkim rekinom finansjery hahaha
Rekomendowane odpowiedzi