Cuber Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 dużo pracy na pewno wsadził a ile kasiorki :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 23:53 _________________________________________________dobra zmykam do spanie ps. wąski myśl nad moja wiadomosci pw która Ci wysłałem :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Po prostu szkoda gościa (wysiłku i pieniędzy) W sumie nie jest to najlepszy pomysł dawać fotki takiej furki na NK bo zawsze znajdą się jacyś zazdrośni skurw* ;(
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 Po prostu szkoda gościa (wysiłku i pieniędzy) W sumie nie jest to najlepszy pomysł dawać fotki takiej furki na NK bo zawsze znajdą się jacyś zazdrośni skurw* ;( Pablo ale nie przesadzajmy....
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Hejka Dziś ok. 21.30 na witosa widziałem czarną b5 sedan, bez ramek ale za to z nową klubową naklejką, numery KR 8...... to jakiś nowy co był w niedzielę na zlocie czy znowu jakiś przyczajony klubowicz :gwizdanie: :gwizdanie: A tak poza tym to działo się coś ciekawego jak mnie nie było ?
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Hejka Dziś ok. 21.30 na witosa widziałem czarną b5 sedan, bez ramek ale za to z nową klubową naklejką, numery KR 8...... to jakiś nowy co był w niedzielę na zlocie czy znowu jakiś przyczajony klubowicz :gwizdanie: :gwizdanie: A tak poza tym to działo się coś ciekawego jak mnie nie było ? To był pewnie Adamevo
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Hejka Dziś ok. 21.30 na witosa widziałem czarną b5 sedan, bez ramek ale za to z nową klubową naklejką, numery KR 8...... to jakiś nowy co był w niedzielę na zlocie czy znowu jakiś przyczajony klubowicz :gwizdanie: :gwizdanie: A tak poza tym to działo się coś ciekawego jak mnie nie było ? Bez Ciebie nic się nie dzieje Dzisiaj na Nowohudzkiej też widziałem srebrne B5 sedan z naszymi nowymi podkładkami. Kolegę znam tylko z przejazdów ,kiedyś mu dałem kalendażyk i ma nowe podkładki Pozdrawiam kolegę [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 08:24 _________________________________________________ups http://www.tvn24.pl/-1,1557347,0,1,cracovia-na-krawedzi-degradacji,wiadomosc.html
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 To był pewnie Adamevo a to ten twój kolega ?? Bez Ciebie nic się nie dzieje to też prawda :polew:a tak poza tym witam
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 To był pewnie Adamevo a to ten twój kolega ?? Bez Ciebie nic się nie dzieje to też prawda :polew:a tak poza tym witam Tak to był on. A nie widziałeś go na spocie Co prawda czesto nie jezdzi na spoty ale juz był kilka razy
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 A nie widziałeś go na spocie Pablo a jakie to ma znaczenie ? Wczoraj stałem za nim
Cuber Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 Co prawda czesto nie jezdzi na spoty ale juz był kilka razy całe dwa razy
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 A nie widziałeś go na spocie Pablo a jakie to ma znaczenie ? Wczoraj stałem za nim No to juz wiesz ze to on był [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 14:51 _________________________________________________ Co prawda czesto nie jezdzi na spoty ale juz był kilka razy całe dwa razy Może sie jeszcze nie zaaklimatyzował
Cuber Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 Może sie jeszcze nie zaaklimatyzował no to jak dbasz o kolege ? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Może sie jeszcze nie zaaklimatyzował no to jak dbasz o kolege ? :gwizdanie: Wiesz Cuberku nie wszystkim pasuje Niedziela bo wtedy spędzają czas z rodzinką Ale spoko nie raz jeszcze przyjedzie na spota.
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 W tym klubie to akurat jest tak że albo ktoś się aklimatyzuje od razu albo wogóle :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 W tym klubie to akurat jest tak że albo ktoś się aklimatyzuje od razu albo wogóle :gwizdanie: Dokładnie Trzeniu
arson15 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 nie wszystkim pasuje Niedziela bo wtedy spędzają czas z rodzinką dokładnie niedziela w moim przypadku to jedyny dzień kiedy mogę poświęcić rodzince, zazwyczaj jestem poza Krakowem dlatego nie jestem stałym bywalcem na spocie może jakiś inny dzień tygodnia byśmy ustalili na spota co Wy na to?
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 arson... albo się kocha klub albo rodzinę... wybieraj
Rekomendowane odpowiedzi