KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Jest, ale miejsc na dziś już brak ;/ Pany jaki jest największy i gdzie sklep sportowy, nie decathlon?
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja chyba pojadę na zakopiańska na myjkę bo nic innego konkretnego nie przychodzi mi do głowy tylko pytanie , jaka ma być pogoda jutro ? Bo co informacja pogodowa to każda jest inna
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Przecież masz koło siebie za***ista myjnię reczna
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Na Jana Pawła, jak sie wjeżdża na Politechnikę Koło eldorado, jeden wjazd wczesniej
Adik Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 W galerii Bonarka i Plaza jest myjnia. Dobra jest tez myjnia na terenie salonu TOYOTA - Anwa na al. Pokoju.
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja wiem czy taka za***ista ? Imho jedna z lepszych w Krakowie
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 W galerii Bonarka i Plaza jest myjnia. Dobra jest tez myjnia na terenie salonu TOYOTA - Anwa na al. Pokoju. w Plazie to sorry ale jest kupa! Byłem dwa razy tam i nigdy wiecej się nie pojawię! Toyota Anwa znam dobrze ale choć wstępnie myją chłopaki przed automatem ( nawet bardzo nie zostawia rys ) to i tak nie robi szału.... Ja wiem czy taka za***ista ? Imho jedna z lepszych w Krakowie hmmm byłem tam raz i szału nie było.... masz namiar na nich aby zarezerwować miejsce ? Dam im drugą szansę oki znalazłem namiar
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak mieszkałem na markowskiego to myłem tam nonstop i byłem zadowolony
werbel Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Dobry, Umyłem w piątek, bo w Krakowie sucho, jadę na Warszawę, Katowice ulewa, w stronę Częstochowy śnieżyca. Dziękuję. @Kerczi, jeśli o sportowe chodzi to chyba zawsze lepiej specjalistyczny? Taniej i lepiej.
ruks Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Jest, ale miejsc na dziś już brak ;/ Pany jaki jest największy i gdzie sklep sportowy, nie decathlon? Co potrzebujesz kupić? Sklepów sportowych jest sporo np Presto na Mogilskiej, Alpamayo na Krowoderskiej w Plazie to sorry ale jest kupa! Byłem dwa razy tam i nigdy wiecej się nie pojawię! Toyota Anwa znam dobrze ale choć wstępnie myją chłopaki przed automatem ( nawet bardzo nie zostawia rys ) to i tak nie robi szału.... Bez stresu, masz przecież nieco grubszą warstwę lakieru Edytowane 1 Lutego 2015 przez ruks
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Potrzebuje trochę stuffu do biegania. Jako ze wyglądam już jak rolnik szuka zony to postanowiłem zacząć biegać ))
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 ruks ale tylko z tyłu Kerczi a co Ty takiego potrzebujesz do tego biegania ? Buty, getry .....
OGr Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Jakos nie zauwazylem aby Cie przybulo ;-) W dobre buty zainwestuj i nie zaluj. Kolana dostaja po tylku az milo. I duzo lepiej biegac po trawie/ziemi niz po asfalcie/betonie. Naciapane z kanalu...
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 No dzisiaj sie zważyłem i już 104kg...wlasnie głownie mi o buty chodzi...jestem w m1 i tu wielkie G jest...jadę do Bonarki... Czy intersport zakopianka??
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja wiem czy taka za***ista ? Na pewno nie jedź na ręczną przy cerfie u nas bo mi uje ryse zrobili na masce w becie ściągaczką. A o tej myjce co KERCZI mówi to nie słyszałem ale można sprawdzić.Nową bezdotykową zrobili przy Tomeksie.
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Pablo bezdotykowa nadaje się do spłukania pyłu z samochodu a nie do jego umycia....
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Pablo bezdotykowa nadaje się do spłukania pyłu z samochodu a nie do jego umycia.... Wiem o tym ale jest w razie czego to najbliższa od nas by na szybko opłukać auto, dalej do góry to najbliższą kończą na parkingu Kauflandu na Kombatantów.
Rekomendowane odpowiedzi