jarko Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Cuber i jestem na tyle beszczelny ze te części przywiezie ci Kerczi Gadgety klubowe przy okazji też tak sprzedawaj
bodowp Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) siema Edytowane 24 Lutego 2015 przez bodowp
-RamzeS- Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Cuber i jestem na tyle beszczelny ze te części przywiezie ci Kerczi Gadgety klubowe przy okazji też tak sprzedawaj Też je Karol rozwozi
_Gabriel_ Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Gabriel jestes na spocie jutro? jestem
boseron Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Panowie, gdzie kupię dobre wentyle które nie będą puszczały powietrza ? Co wulkanizator w Krakowie to jedna i ta sama chińszczyzna która po chwili puszcza powietrze. Ogr ja kupuje w aptece i nic nie puszczają...... chińskim mówimy stanowczo nie ! Dante maluje na czarno bo optycznie mniejsze
OGr Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Panowie, gdzie kupię dobre wentyle które nie będą puszczały powietrza ? Co wulkanizator w Krakowie to jedna i ta sama chińszczyzna która po chwili puszcza powietrze. Ogr ja kupuje w aptece i nic nie puszczają...... chińskim mówimy stanowczo nie ! Dante maluje na czarno bo optycznie mniejsze Widać musi optycznie zmniejszać aby się go laski nie bały
boseron Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 ja o kołach a głodnemu chleb na myśli
D4NTE Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 siemka Panowie, gdzie kupię dobre wentyle które nie będą puszczały powietrza ? Co wulkanizator w Krakowie to jedna i ta sama chińszczyzna która po chwili puszcza powietrze. Ogr ja kupuje w aptece i nic nie puszczają...... chińskim mówimy stanowczo nie ! Dante maluje na czarno bo optycznie mniejsze Widać musi optycznie zmniejszać aby się go laski nie bały
OGr Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 ja o kołach a głodnemu chleb na myśli kołach, kołach
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 a może dziś spota ciut wcześniej zrobimy patrząc na to jakie dziś mecze w LM ?
_Gabriel_ Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 jestem za...postawilem 2zl, ze strzeli messi i ze wygra juve
boseron Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 to ja sie nie wyrobie, jade do Marcina jeszcze a jeszcze w pracy jestem
Rekomendowane odpowiedzi