Krumak Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Jest taki człowiek wielu pasji... bij do niego! Jego jedyną pasją jest MS Paint. Reszta to tylko biznes
KERCZI Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 haha Kercz to Legła warszawa My to sie kur....nadajemy....do zbierania bawełny a nie do piłki...i to nie wiadomo...
-RamzeS- Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 haha Kercz to Legła warszawa My to sie kur....nadajemy....do zbierania bawełny a nie do piłki...i to nie wiadomo... Jakie MY !!!! Mów za siebie !!!!
Transitpower Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Panowie gdzie w Krakowie kupie kawałek folii , chce coś okleić w samochodzie..... wewnątrz Ja mam.. Dzwoń do mnie jak coś...
edraven Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Transit, ja też się zgłosze, masz różne czy została CI z czegoś?
Transitpower Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Kupiłem dość duży kawałek, bo chciałem żonie okleić ramke radia i klimatronika w A3 bo jest troche odrapana, ale jakoś nie mam weny... Mogę we wtorek na spota przywieźć bo jest tego sporo... Niestety tylko jeden wzór.
boseron Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 ja chce cos podobnego do piano black błyszcząca czerń
edraven Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Boski, a nie chcesz moich dekorów i pomalować sobie je w piano? Widziałem i efekt spoko.
boseron Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 edraven tylko ze ja mam takie same na aucie więc jakbym chciał to bym swoje raczej malował to dziś siadły dwa kupony i licznik sie zwrócił poza tym ja chce tylko listwe ozdobną przy panelu środkowym okleić i ramke wokół MMI , tylko myśle czy carbon jak ma Gabriel czy czerń
boseron Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 dobra czas na mnie, kurs do Pyżowic mnie czeka zaraz.......
bodowp Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 w Bielsku drugi kubica http://www.nasygnale.bielsko.biala.pl/aktualnosci/29067/skosil-bariere-energochlonna-foto duuużo szczęścia
D4NTE Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 w Bielsku drugi kubica http://www.nasygnale.bielsko.biala.pl/aktualnosci/29067/skosil-bariere-energochlonna-foto duuużo szczęścia poszedł jak dzik w pokrzywy...
Rekomendowane odpowiedzi