Cuber Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Kolor fajny ale automat :/ a to źle ? Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Hahaha...w końcu )) Automat jest kox tylko trzeba dbać o niego tak jak silnik...mam na myśli olej, filter Kolor fajny ale automat :/ a to źle ? Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości Jeszcze troche i dorośniesz do benzynki )
Cuber Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Karolu PB hmmmm na razie wole ON i tu nie chodzi o dorastanie co to tej A6 z kolorem indywidual to stoi na alledrogo juz kupę czasu
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Karolu PB hmmmm na razie wole ON i tu nie chodzi o dorastanie No to niech bedzie po Twojemu ze życie w nieświadomości
Transitpower Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości A jak mówiłem kiedyś na spocie, że automaty są za***iste - to patrzyłeś się na mnie jak na kosmite
-RamzeS- Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja pomykam cały czas na 3 i udaje ze tez mam automat
D4NTE Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 A Tobie chyba Karol zapomniał wyłączyć serwer?
Radekst Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 nie walają sie komus takie sruby do kol? http://allegro.pl/passat-b5-audi-a4-sruby-do-kol-kola-felg-17-klucz-i5137876886.html
OGr Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Pewnie że zły automat ;-) Manualem się bardziej pobawisz ale co kto lubi, w sumie zimy i tak nie było. nie walają sie komus takie sruby do kol? http://allegro.pl/passat-b5-audi-a4-sruby-do-kol-kola-felg-17-klucz-i5137876886.html Nie miałeś takich do zimówek ? Mogłeś zapytać jak wczoraj dzwoniłeś a ja byłem w garażu to bym Ci sprawdził ale na pewno nie mam kompletu. Edytowane 1 Marca 2015 przez OGr
Radekst Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 zapomnialem sie spytac wczoraj, potrzebuje 5 sztuk
OGr Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Nie wiem czy tyle znajdę a teraz nie mam jak sprawdzić. Zamów lepiej jak potrzebujesz szybko.
Yoghurt Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Kolor fajny ale automat :/ a to źle ? Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości bo uzywanie slowa automat w stosunku do dwusprzeglowej skrzyni biegow to imho nieporozumienie. to nie jest automat tylko sekwencyjna skrzynia (na dodatek z dwoma sprzeglami) - i to robi roznice.
Transitpower Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Eee Panie....co tam ruszasz 2,5 Chodzi o 2,5 w jednym BMW a nie w Twoim Audi ABG
Rekomendowane odpowiedzi