Wąski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? kolega
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Myślicie ze można jyz wrzucić lato?? tak Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? kolega turbiny też regenerujesz?
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Myślicie ze można jyz wrzucić lato??tak Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec?kolega turbiny też regenerujesz? On ma wiele pasji jak ja
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Myślicie ze można jyz wrzucić lato??tak Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec?kolega turbiny też regenerujesz? On ma wiele pasji jak ja Szukam lokatora/lokatorów do kawalerki w Mydlnikach ul. W.W.Darowskiego. Kawalerke zwalniam od 1 kwietnia. Możliwość wynajmu garażu
Wąski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Myślicie ze można jyz wrzucić lato?? tak Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? kolega turbiny też regenerujesz? a JAK to moja pasja
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? moze i prosciej ale nie o to chodzi, polerka ma byc zrobiona tak jak sie należy a watpie zeby lakiernik zrobil to dobrze. No tak... Zapomniałem, że polerke najlepiej robią grabarze i kominiarze... Niestety nie znam żadnego
OGr Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Wsadzaj GTB a nie bawisz się w regenerację.
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Wsadzaj GTB a nie bawisz się w regenerację. ale to nie do mnie do paska b6 2.0 z 2007 roku
OGr Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Wsadzaj GTB a nie bawisz się w regenerację. ale to nie do mnie do paska b6 2.0 z 2007 roku Tym bardziej ;-)
Radekst Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? moze i prosciej ale nie o to chodzi, polerka ma byc zrobiona tak jak sie należy a watpie zeby lakiernik zrobil to dobrze. No tak... Zapomniałem, że polerke najlepiej robią grabarze i kominiarze... Niestety nie znam żadnego to spytam inaczej, poszukuje sprawdzonej firmy zajmujacej sie auto detailingiem.
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Wsadzaj GTB a nie bawisz się w regenerację. ale to nie do mniedo paska b6 2.0 z 2007 roku Mam takie turbo chyba jak coś
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie, ale w bdb stanie po małym przebiegu. Musze sprawdzić czy nie poszła...
edraven Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? moze i prosciej ale nie o to chodzi, polerka ma byc zrobiona tak jak sie należy a watpie zeby lakiernik zrobil to dobrze. No tak... Zapomniałem, że polerke najlepiej robią grabarze i kominiarze... Niestety nie znam żadnego to spytam inaczej, poszukuje sprawdzonej firmy zajmujacej sie auto detailingiem. Radek nie świruj z detailingiem. Dobry lakiernik zrobi polerke. Myslisz że oni po sobie nie poprawiaja lakieru polerką?
Radekst Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 wydaje mi sie ze jednak w firmie zajmujacej sie profesjonalnie detailingiem zrobia to lepiej niz lakiernik. w prawdzie lakiernika mam dobrego, ale nie jestem przekonany czy ogarnie dobrze polerke, przemysle jeszcze
edraven Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 jak Ci firma detailingowa powie cene to zwątpisz...
Radekst Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) wiem ile to kosztuje ale cos za cos, jak robi sie cos profesjonalnie i na najlepszych srodkach to musi to swoje kosztowac. Edytowane 16 Marca 2015 przez Radekst
Rekomendowane odpowiedzi