Arturoo Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 hehe jakie najwieksze karty SD wchodza do mmi 3G plusa 32 czy 64 gb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 128? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 hehe jakie najwieksze karty SD wchodza do mmi 3G plusa 32 czy 64 gb? ja mam 64 wrzucona...ale tak naprawde nie karta jest problemem a limit ilosci utworow jakies MMI zaczytuje. mam ta karte wypelniona w okolicach 40 GB i juz przekroczylem limit utworow, nie wszystkie widac. jest na to workaround, jak mam katalog w ktorym nie widac utworow to karte trzeba wyjac, pozniej wlozyc i od razu wejsc do katalogu ktory nas interesuje - wtedy jakis inny wyleci z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki Panowie, Tato dziś odebrał Q5 i chce mu kupić dwie karty sd , fajna ta q5 przyjadę nią na spota Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Moje b8 przy niej to złom hehe Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Kerczi dziękuje za rabacik na olej i filtry za to z Tobą zatańczę jeszcze raz Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Boseron mam do sprzedania kartę microsd Samsung Evo 32gb taką jak ta: http://www.allegro.pl/samsung-karta-pamieci-32gb-micro-sd-evo-fv23-cl10-i5213904639.html Edytowane 27 Marca 2015 przez Krumak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Boseron mam do sprzedania kartę microsd Samsung Evo 32gb taką jak ta: http://www.allegro.pl/samsung-karta-pamieci-32gb-micro-sd-evo-fv23-cl10-i5213904639.html Ja chce pisz na pw ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jak masz do tego adapter to wezme co by jako sd pasowała, jaka jej szybkość, ike chcesz za nią, biore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 59 zł z wysyłką listem poleconym. Szybkość class10 i ma adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To masz nowe ? Po co wysyłka podjade sobie przecież jesteś z Krakowa Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Boseron zwariowałes Krumak widział krakow tylko na Google maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 oki wysyłaj, myslalem ze z Krakowa jesteś bo pare razy na spocie byles. Ramzes s co Ty nie spisz bo ja do pracy ide :/ kurva od 4 rano debil mi w zamku od drzwi grzebal... se mysle włamanie.... otwieram patrze a tam student jakiś najebany ze on tu mieszka..... za trzecim razem mysialem go troche ocucić zeby zrozumial ze ja tu mieszkam. liść jest dobry na wytrzezwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Boseron zwariowałes Krumak widział krakow tylko na Google maps Ramzes ja jestem rodowitym krakusem, tylko mieszkam na prowincji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dla zainteresowanych dzis i jutro memeoriał Kuliga i Bublewicza w Wieliczce Sobotni (28 marca) prolog rozpocznie się przejazdem zapoznawczym o godz. 18:30, pół godziny później nastąpi start pierwszego zawodnika. W niedzielę (29 marca) zorganizowane zapoznanie z trasą ruszy o godz. 10, a o 11 zaczną się przejazdy wyścigowe w kolejności od ostatniego do pierwszego numeru startowego. tv http://rajdy24.pl/godziny-transmisji-telewizyjnej-z-memorialu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 moze by tak jutro rano zorganizowana grupą wybrac sie do wieliczki popatrzyc, kto chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi