nex Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Transit tobie się należy ostrzeżenie już za twarz więc nie szalej ☺☺☺☺☺☺, nie no żartuję nie obrażaj się, może też wylape jakieś .
Transitpower Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie znam Cię chłopie ale weź wyluzuj bo wiesz... Te... Bo moderator ma już numery Twoich wszystkich numerów VIN
Wąski Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cos ktos chcial z Warszawy pączka od bliklego
Transitpower Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Transit tobie się należy ostrzeżenie już za twarz więc nie szalej ☺☺☺☺☺☺, nie no żartuję nie obrażaj się, może też wylape jakieś . No widzisz... Gdyby jakiś moderator spoza Krakowa przeczytał Twojego posta, to ostrzeżenie miałbyś murowane... Miejmy nadzieje że pozakrakowscy w końcu się stąd wyniosą... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Transitpower
ruks Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cos ktos chcial z WarszawyPotrzebuje zerknąć na furę z wa-wy. Wybierasz się w tamte rejony?Bede w stolycy w sobote Chyba kapa bo już ktoś furę przyrezerwował
Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Transit myślę że już wiesz co i jak i za co ☺
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Te, wanna fight? Te, wanna dance ?
gruszka Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Te, wanna fight? Te, wanna dance ? Z Toba zawsze
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tylko wiesz, mnie się szybko film urywa
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Te, wanna fight? Te, wanna dance ? Nie wolisz z Boseronem??
Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To może wątki takie jak ten typu "luźne gatki w grupie znanych sobie" powinny mieć przed wejściem do wątku wyświetlane ostrzerzenie jak np top gear miało , że: "można się tu spotakać z wulgaryzmami szyderą i wypowiedziami obraźliwymi" Wtedy ten kogo kole w oczko niech nie wchodzi i nie czyta Trochę się robi tym kodeksem jakąś niezdrowo błyskawiczną cenzurę bo o ile rozumiem , że chamskie zachowanie i odzywki trzeba tępić o tyle sporadyczne przerywniki to nie jest dla mnie powód żeby kogoś zaraz piętnować jakimiś punktami itp. tak jak to miało miejsce z Transitem. Bawimy się tu praktycznie w zamkniętym kręgu znamy się od dawna i każdy wie jaki kto ma sposób bycia i wypowiedzi. Jedemu się wyrwie rzadziej innemu częściej (wiadomo posiadacze BMW i 2.0 TDi muszą klnąć z natury więcej) ale nie widziałem żeby się ktoś z tego tytułu krzywił i obruszał. Jestem zdania , że powinna być kontrola wypowiedzi wulgarnych ale powinna być też chłodna ocena tego gdzie i w jakim wątku i kontekście pada jakieś kuhu a nie z bomby wrzucanie wszystkiego do jednego wora i tępienie każdego jak leci nie patrząc co i do kogo pisze bo o ile np. Cuber od razu wie czy ktoś komuś ubliża itp. o tyle inny zielony może z bomby potraktować zdanie do punktacji nie analizując co poeta chciał przekazać w swoim wierszu i o to mi chodzi żeby ktoś kto moderuje w takim temacie jak np. nasz robił to z pojęciem i wiedzą jakie tu u nas panują relacje między nami i co jest przegięciem a co luźną rozmową którą prowadzimy w taki sam sposób tu jak i w realu na spocie itp. FANTOMAS masz w pewnym sensie racje I bedziemy do tego dążyć aby tak było ☺
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Te, wanna fight? Te, wanna dance ? Nie wolisz z Boseronem?? Oddasz go ?
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Te, wanna fight? Te, wanna dance ? Nie wolisz z Boseronem?? Oddasz go ? Tobie zawsze )
Transitpower Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kerczi... Pewnie sobie o mnie zapomniałeś? ABG Transit myślę że już wiesz co i jak i za co [emoji5] Tak. Już wszystko wiem. Jak brzmiał napis na nartach Jana Ziobro - LUZ W D... A na serio - dzięki za wyjaśnienia. Już będe grzeczny. ABG
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kerczi... Pewnie sobie o mnie zapomniałeś? ABG Transit myślę że już wiesz co i jak i za co [emoji5]Tak. Już wszystko wiem. Jak brzmiał napis na nartach Jana Ziobro - LUZ W D...A na serio - dzięki za wyjaśnienia. Już będe grzeczny. ABG Kur...pewnie ze tak, ale i tak wróciłem dopiero teraz do domu ...przrepraszam...wyślij mi dane to wystawie sam
Transitpower Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oj tam, nie przejmuj się... Zadzwonie jutro po pracy po 19-stej, to sie umówimy. ABG
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam.
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. No to POZIEK sorry, taki mamy klimat
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu
Rekomendowane odpowiedzi