Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ty, a gdzie są kluczyki do T5??? jakie kluczyki jakie T5 a Ramzes cos mówił że jegu wujek przyjechał z Rosji więc jego pytaj
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? A co Ty robisz w QS ;-) ?
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? nie
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? Nie masz lepszych serwisów??
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? nie kolega... Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? A co Ty robisz w QS ;-) ? rower Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? Nie masz lepszych serwisów?? nie. kolegów też nie mam
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jak by ktoś coś mam paleciaka do sprzedania /wózek na pakę/
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jak by ktoś coś mam paleciaka do sprzedania /wózek na pakę/ ciekawe z czyjego auta "spadł"
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siemka Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy... NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ????
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? ale byłem osobiście głupia mina
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ???? Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 I wiecej teczek zapakuje a i wózek na beczki też mam taki niebeiski -tylko łożysko jest do wymiany Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ???? Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani a Ciebie pytałem
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 OGr, dnia 20 Kwie 2015 - 10:20, napisał: fantowski, dnia 20 Kwie 2015 - 10:18, napisał: Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie??? A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ???? Jak jeździłem do nich to w sumie auto jeździło ale jak się póżniej okazało zamiast łożyk SKF'a dostałem optimum, dwa razy bo pierwsze poleciały po 4k, ostatnio też robiłem rozrząd i pompa wody którą kupowałem wcześniej w ASO i zawoziłem im do zrobienia, nie zostało wymienione :/ Płynów, olejów itp niestety nie byłem w stanie sprawdzić.
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiem
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiem Rozrząd robiłem pierwszy. Było minęło ale generalnie chłopaki spoko. Może któryś pracownik dawał działa.
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) A dwa raczej bym ich nie wpuścił do swoich jasnych skór... I wiecej teczek zapakujea i wózek na beczki też mam taki niebeiski -tylko łożysko jest do wymiany Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ????Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani a Ciebie pytałem No i Ci powiedziałem... Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez KERCZI
Rekomendowane odpowiedzi