boseron Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 dzis impreza nad jeziorem mazurskim.... za***isty klimat szkoda ze Was tu nie ma Koledzy smalec ogorki kiszone karczek i swojska wódka.....
KERCZI Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 yanosik Pany yanosik... ja wiem czy szybko przyszło, 20 dni a kasa może pracować na siebie więc po co zwlekać Co do Yanosika to mam strasznie ostatnio mieszane odczucia...... Dwa razy mnie już wystawił do wiatru..... Raz wracając z NS drugi raz dojeżdżając do Janek w jednym i drugim przypadku miałem o tyle farta że trzepali kogoś innego ..... Jednak co CB to CB Normalka, ktoś musi pierwszy nadjechać i zgłosić. Mnie kiedyś zatrzymali a miałem i yanosika i cb.TO BARDZO MOZLIWE....na tirowców jest mam mega uczulenieI co Ci oni przeszkadzają? Myślą ze sa królami szos podczas gdy większość z nich to margines człowieczeństwa, chamy i ignoranci...
edraven Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Chyba Cie Karolu poniosło... Więszkość jest dobrymi kierowcami a część jest marginesem. Myślą ze sa królami szos podczas gdy większość z nich to margines człowieczeństwa, chamy i ignoranci...
KERCZI Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Nie mówię o umiejętnościach a o "portrecie psychologicznym"
boseron Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) spokojnie Edytowane 31 Maja 2015 przez boseron
boseron Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 dzien dobry taka ciekawostka, w parku przy szkole groby poniemieckich żołnierzy..... zaniedbane a po drugiej stronie parku radzieckich, tyle ze tamte w jeszcze gorszym stanie.
KERCZI Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 BOSERON zabieram sie za książkę o Twoich kolegach )
boseron Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 dobra pozycja Karol, polecam bardzo a ja dzis bylem pod ogrodzeniem byłego więzienia CIA w Starych Kiejkutach - jakies 5km od mojej jednostki . odrazu podjechał patrol.....
werbel Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Dobry, Znowu zniknąłem na trochę, ale szykowałem rzeczy. Czy ktoś ze spotujących nie wozi może żaby w bagażniku? Trzeba gwint w dół kręcić. Sent from my iPhone using Tapatalk
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wąski, Kerczi, pablo_ua4 bardzo Wam dziękuję
Wąski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dobry, Znowu zniknąłem na trochę, ale szykowałem rzeczy. Czy ktoś ze spotujących nie wozi może żaby w bagażniku? Trzeba gwint w dół kręcić. Sent from my iPhone using Tapatalk proponuję dystans bo to kółko wygląda na bardzo małe-wczoraj LANS na Kazku Wąski, Kerczi, pablo_ua4 bardzo Wam dziękuję a za co
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 za wszystko Werbel Wąski dobrze prawi... Wąski zadzwoń proszę do kolegi z Tmobile
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 za kobyle caco Panowie korzysta ktoś z Samsunga A3? jakieś opinie? a może coś innego wartego uwagi? potrzebuje kupić 2 nowe telefony łącznie z abonamentem
Rekomendowane odpowiedzi