fantowski Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Kolega Edytowane 11 Czerwca 2015 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dzień do Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Powitać Transit tak w kwestii ostatniej dyskusji na spocie: http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/876837,wedlug-sedziow-zatrzymywanie-praw-jazdy-narusza-konstytucje.html komantarz Emila z jego FP:"Każdy straci PJ jeżeli w terenie zabud. przekroczy 50km/h. Każdy, czyli kierujący karetką, strażą itd., czyli pojazdem uprzywilejowanym na tzw. sygnałach.Ale tylko policja umieszcza swoje rajdy na video.Dlatego od 18.05.2015 r., cierpliwie czekam na materiał, gdzie policjant jedzie za ofiarą i sam przekracza o 50km/h w terenie zabudowanym.Ale tych materiałów już nie widać - a jest to dowód i powód do zatrzymania PJ kierującemu na 3 miesiące.Dura lex, sed lex - twarde prawo, ale prawo. Więc nowe przepisy - to bubel na skalę światową." Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Powitać Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 dobry wieczór Coś chciał? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Pany jak wyciagnac reflektor w b7 bez sciagania zderzaka. Lampa nie przykrecona od spodu ale i tak ja blokuje zderzak jak ja chce wyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Pany jak wyciagnac reflektor w b7 bez sciagania zderzaka. Lampa nie przykrecona od spodu ale i tak ja blokuje zderzak jak ja chce wyjac Nie da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Pany jak wyciagnac reflektor w b7 bez sciagania zderzaka. Lampa nie przykrecona od spodu ale i tak ja blokuje zderzak jak ja chce wyjacNie da sieDa się.Pociągnij mocniej Karol J.b się Edytowane 13 Czerwca 2015 przez gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Pany jak wyciagnac reflektor w b7 bez sciagania zderzaka. Lampa nie przykrecona od spodu ale i tak ja blokuje zderzak jak ja chce wyjacNie da sieDa się.Pociąg mocniej Pociąg do czego??? Chyba pociągnij sie mówi... Chyba ze Ty laskom mowisz ej mała pociąg mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ktoś cos z narodowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Piwoo sprzed tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Szukajcie mnie w tv mam szalik biało czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Szukajcie mnie w tv mam szalik biało czerwony Widziałem Cie....rozpoznałem po fladze K2-TECHOWEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi