gruszka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 już nie długo http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18132209,Miasta_chca_ograniczac_predkosc_do_30_km_h___To_na.html#MT Wreszcie
Transitpower Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 No i skończy się zapierd...nie 50 km/h... Widzę, że wracamy do korzeni, bo dawno dawno temu, gdy automobile osiągały zawrotną prędkość 3-5 km/h - przed każdym z nich musiał iść człowiek z chorągiewkami i ostrzegać wszystkich przed jadącym pojazdem. A i tak były wtedy wypadki śmiertelne... To może niech ta jeb..na władza uzna samochód za narzędzie niebezpieczne i zabroni korzystania z niego... Ja pierdziele, paranoja ABG
gruszka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 się mnie szlaban bez biletu otwarł 2 fantomas Twoj strucel nie jedzie, objechał Cię dresowóz, że już o tej zgniłej landarze nie wspomne melepeto z tego co pamiętam to objechałem was obu Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu?
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 już nie długo http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18132209,Miasta_chca_ograniczac_predkosc_do_30_km_h___To_na.html#MT Wreszcie też się cieszę
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 się mnie szlaban bez biletu otwarł 2 fantomas Twoj strucel nie jedzie, objechał Cię dresowóz, że już o tej zgniłej landarze nie wspomne melepeto z tego co pamiętam to objechałem was obu Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu?
bodowp Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 zaraz zaczną na nie mówić zapalniczki http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3903103,pozar-samochodu-na-zakopiance-wideo,id,t.html
Radekst Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 się mnie szlaban bez biletu otwarł 2 fantomas Twoj strucel nie jedzie, objechał Cię dresowóz, że już o tej zgniłej landarze nie wspomne melepeto z tego co pamiętam to objechałem was obu Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu?
D4NTE Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Powitać D4nte to co teraz? Cinquecento w holenderskim gazie Przynajmniej jeden nie będzie marudził, że ma za daleko na spota i nie będzie żydził 2zł za parking jak licznik stuknie Dante dorzuc jeszcze 10 i jest Twoja masz rozrzad, imbus, wszystkie plyny, filtry, hamulce nowe, tarcze nowe, całość robione 2 tyg temu. zgadzam sie na przeglad w ASO wymaluj ją ładnie i pogadamy...
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika...
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... ile gram ?
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... ile gram ? Dużo nie potrzebuję, aby garaż wszedł do rezania i mały domek ;-)
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... ile gram ? Dużo nie potrzebuję, aby garaż wszedł do rezania i mały domek ;-) Gdów lub Siepraw
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... ile gram ? Dużo nie potrzebuję, aby garaż wszedł do rezania i mały domek ;-) Gdów lub Siepraw Twoje ? Szukaliśmy na północy Krakowa raczej i raczej zaraz za granicą Krakowa ale czemu nie. Możesz mi podesłać jakieś szczegóły abym podzielił się z żoną ? PS: W sobotę prawdopodobnie będę u Ciebie tylko jeszcze nie wiem o której się wyrobię ze wszystkim. Do której masz otwarte ?
Radekst Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wąski, pw btw, chyba Ci sie cennik na stronie wysypal
gruszka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... ile gram ? Dużo nie potrzebuję, aby garaż wszedł do rezania i mały domek ;-) Gdów lub Siepraw Twoje ? Szukaliśmy na północy Krakowa raczej i raczej zaraz za granicą Krakowa ale czemu nie. Możesz mi podesłać jakieś szczegóły abym podzielił się z żoną ? PS: W sobotę prawdopodobnie będę u Ciebie tylko jeszcze nie wiem o której się wyrobię ze wszystkim. Do której masz otwarte ? Krzywaczka?
martinomen Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie, szukam powoli jakiejś działki pod Krakowem. Jakby ktoś chciał się pozbyć to piszcie. Naciapane z bagażnika... Ja mam działkę do sprzedania 17a okolice Michałowice-Kocmyrzów jak coś to PW. Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2015 przez martinomen
boseron Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 czym się różni daniel od jelenia? jeleń stawia, daniel pije......
Cuber Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 czym się różni daniel od jelenia? jeleń stawia, daniel pije...... siema Jelonku pozdrów Danieli
Rekomendowane odpowiedzi