KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Oddałem Passiora do AutoSpeciala na założenie pakietu R-LINE....czas oczekiwania na części 3 tyg....bo oczywiscie nie ma w Poznaniu... Co za czasy...teraz juz nikt nie prowadzi stanów magazynowych tylko zamawia jak sie cos sprzeda... jak by co moja A4 jest do sprzedania Znowu??? ???? nie rozumiem -tak znowu -sprzedaje kupuje i tak w kółko Kto bogatemu zabroni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Oddałem Passiora do AutoSpeciala na założenie pakietu R-LINE....czas oczekiwania na części 3 tyg....bo oczywiscie nie ma w Poznaniu...Co za czasy...teraz juz nikt nie prowadzi stanów magazynowych tylko zamawia jak sie cos sprzeda... Policz sobie koszty magazynowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 No wiem, ale 3 tyg to wychodzi na to ze w DE tez nie maja na magazynie...to co? Musza dopiero wyprodukować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) No wiem, ale 3 tyg to wychodzi na to ze w DE tez nie maja na magazynie...to co? Musza dopiero wyprodukować?? Uruchamianie całej linii tylko dla jednego klienta jest nieopłacalne. Pewnie zbierają z kilku magazynów. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem ze auto mniej popularne ale czy to ma oznaczać ze jak np rozwale auto to naprawa jego to półtorej miecha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem ze auto mniej popularne ale czy to ma oznaczać ze jak np rozwale auto to naprawa jego to półtorej miecha?? no dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzien dobry Spóźnione dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem ze auto mniej popularne ale czy to ma oznaczać ze jak np rozwale auto to naprawa jego to półtorej miecha?? Nie mniej popularne, tylko strucel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Wiem ze auto mniej popularne ale czy to ma oznaczać ze jak np rozwale auto to naprawa jego to półtorej miecha??Nie mniej popularne, tylko strucelAuf wiedersehen Edytowane 18 Czerwca 2015 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu? Nie, ja zawsze haratałem piłę z kolegami ale rozumiem z tego co piszesz , że ty nie miałeś z kim jak mi cię żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu? Nie, ja zawsze haratałem piłę z kolegami ale rozumiem z tego co piszesz , że ty nie miałeś z kim jak mi cię żal Widzę latka lecą, bo riposty zajmują Ci co raz więcej czasu, a i jakoś ich mizerna Edytowane 18 Czerwca 2015 przez gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Jako dziecko też wygrywałeś mecze pod blokiem, strzelając gole gdy inni juz poszli do domu? Nie, ja zawsze haratałem piłę z kolegami ale rozumiem z tego co piszesz , że ty nie miałeś z kim jak mi cię żal Widzę latka lecą, bo riposty zajmują Ci co raz więcej czasu, a i jakoś ich mizerna no trochę zajęty jestem ostatnio ale dla ciebie zawsze mogę znaleźć chwilę i stanę na bramce żebyś nie musiał dalej do pustej kopać Edytowane 18 Czerwca 2015 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam Potrzebuje numer telefonu do Ramzesa może mi ktoś podać na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 516626562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Karol napisz jakie koszta pakietu r-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zewnętrzny ok 6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zewnętrzny ok 6k no to kurcze nie ma dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zewnętrzny ok 6k no to kurcze nie ma dramatu No nie ma...to w koncu VW a nie Audi... Prawda jest tez taka ze do tego powinienem jeszcze zapodać tylne lampy żeby był komplet...ale w ASO ich nie kupie )) wtedy cena robi sie wyższa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ile lampy? :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nawet nie pytałem, ale pewnie koło 3k jak nie lepiej ....aż jutro sprawdzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi