Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 czesc dlaczego pierszy kupiec to glupiec, mnie sie juz pare razy sprawdzilo ze tyle ile dawal pierwszy kupiec to kazdy następny nawet nie zblizyl sie do tej kwoty..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 czesc dlaczego pierszy kupiec to glupiec, mnie sie juz pare razy sprawdzilo ze tyle ile dawal pierwszy kupiec to kazdy następny nawet nie zblizyl sie do tej kwoty..... No wlasnie.... Sam sobie odpowiedziałeś.... Kerczi jak Tobie cene przez tel powiedział 400 zł to od razu przez tel umawiałeś się na termin tak? A na miejscu mówiłeś że jesteś z forum ? Nie umawiałem sie, przyjechałem z ulicy normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 boseron lej go jak ktoś chce za dobrą kasę.. ja bym sie ani chwili nie zastanawial i tak sobie mysle czy nie wystawic mojego tak jak stoi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 boseron lej go jak ktoś chce za dobrą kasę.. ja bym sie ani chwili nie zastanawial i tak sobie mysle czy nie wystawic mojego tak jak stoi.. A kto starego zardzewiałego paścia będzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 boseron lej go jak ktoś chce za dobrą kasę.. ja bym sie ani chwili nie zastanawial i tak sobie mysle czy nie wystawic mojego tak jak stoi.. A kto starego zardzewiałego paścia będzie chciał Ale on nie mowi o aucie. Wczytaj się w przesłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Pany mam kupca na b8..... co robic, wszystko porobilem ale juz bym cos zmienil.... i kasa godziwa Jak tylko ktoś przyjedzie bez miernika lakieru i zdecyduje się kupić, to... nawet się nie zastanawiaj... A jak będziesz słuchał mądrzejszych od siebie w kwestiach motoryzacyjnych (czytaj. Miodek, Gabriel) to może w końcu trafisz na PRAWDZIWĄ okazję... Pamiętaj też, że taniego mięsa nawet psy nie jedzą... Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zdrowie foczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 boseron lej go jak ktoś chce za dobrą kasę.. ja bym sie ani chwili nie zastanawial i tak sobie mysle czy nie wystawic mojego tak jak stoi.. A kto starego zardzewiałego paścia będzie chciałCiekawe czy tam też taki byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 A jak będziesz słuchał mądrzejszych od siebie w kwestiach motoryzacyjnych (czytaj. Miodek) wg mnie troche przesadzieles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dante masz już coś na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dante masz już coś na oku? Szukam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dante masz już coś na oku?Szukam cały czas Zrób sobie wycieczkę na zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dante masz już coś na oku? Yhy zaćmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) A jak będziesz słuchał mądrzejszych od siebie w kwestiach motoryzacyjnych (czytaj. Miodek) wg mnie troche przesadzieles Już poprawiłem Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 chlop byl, przeszkadzalo mu...... rysa na panelu klimatronika i zbyt twarde zawirszenie, dodam ze mam 1ba, poza tym jak stwierdzil myslal ze w audi a4 komfort jazdy bedzie duzo lepszy niz w jego oplu vectrze, powiedzialem ze spawana z czterech cwiartek i dlatego tak jest pojechal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 chlop byl, przeszkadzalo mu...... rysa na panelu klimatronika i zbyt twarde zawirszenie, dodam ze mam 1ba, poza tym jak stwierdzil myslal ze w audi a4 komfort jazdy bedzie duzo lepszy niz w jego oplu vectrze, powiedzialem ze spawana z czterech cwiartek i dlatego tak jest pojechal.... I przepuścił taaaaka okazje????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ale nic sie nie dzieje, mam wszystko porobione wiec nie oddam tanio, moge sprzedac a nie musze. tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi