KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ale nic sie nie dzieje, mam wszystko porobione wiec nie oddam tanio, moge sprzedac a nie musze. tyle w temacie. Ale cos bys juz szukał, cos by sie działo...a tak to nuda....chyba ja w takim razie cos zmienię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kerczi widac nie kazdy lubi okazje to fakt Kerczi, nie biore slubu z autami max 2 lata i do Żyda, cos szubko mi się nudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bo w d*pach sie poprzewracało.... Kup poloneza na 3 miechy to Ci sie zmieni.... Padłem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 no otoz to, kiedys sie maluchem jezdzilo i poldkiem i caly swiat u stóp p. s. wlasnie jade do Szczytna pijac piwo ( jako pasazer) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 no otoz to, kiedys sie maluchem jezdzilo i poldkiem i caly swiat u stóp p. s. wlasnie jade do Szczytna pijac piwo ( jako pasazer) hehe a co to zmienia mając szmate czy jako pasażer czy kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bosy taki nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 racja Ramzes, Fanta szmata nie szmata 500 km to troche duzo, wystarczy ze ktos ci w d.. e wjedzie i pozamiatane.... no to Warszawka przejechana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jag się pali.. https://www.youtube.com/watch?v=gS93uG1Lv9U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 racja Ramzes, Fanta szmata nie szmata 500 km to troche duzo, wystarczy ze ktos ci w d.. e wjedzie i pozamiatane.... no to Warszawka przejechana oj Łukasz kogo jak kogo ale mnie nie musisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 wiem wiem Krzychu dzien dobry b9 wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 B9 Bardzo podobna do a6 c7 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dante napewno ma duzo wspolnego, ale ta navi w zegarach kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dante napewno ma duzo wspolnego, ale ta navi w zegarach kox Kosmos :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zegary fajne ale to tylko programowalny LCD. Weźcie sobie tablet, wsadźcie zamiast zegarów i na jedno Wam wyjdzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 no ale wczesniej tego nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 B9 Bardzo podobna do a6 c7 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka hmmmm jak dla mnie nie bardzo..... z boku to jak B8.... Dla mnie B9 w środku jest meeeega ....... Przód kox ale tył i bok srednio Bok jak w B8 tył nijaki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 20" + gleba i od razu się ożywia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 B9 Bardzo podobna do a6 c7 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka hmmmm jak dla mnie nie bardzo..... z boku to jak B8.... Dla mnie B9 w środku jest meeeega ....... Przód kox ale tył i bok srednio Bok jak w B8 tył nijaki..... dokładniepatrząc z boku to praktycznie to samo co b6 i b7[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 B9 Bardzo podobna do a6 c7 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka hmmmm jak dla mnie nie bardzo..... z boku to jak B8.... Dla mnie B9 w środku jest meeeega ....... Przód kox ale tył i bok srednio Bok jak w B8 tył nijaki..... dokładniepatrząc z boku to praktycznie to samo co b6 i b7[emoji6] zapomniales o b5...Ono tez takie podobne,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 no musi przypominac b8 skoro to najmlodsza siostra, z boku cudow nie wymyślą..... czekam az zobacze na zywca pierwszy egzemplarz. ktos wie ile kosztuje 2 litrowy klekot w q w sredniej opcji wyposazenia? rząd wielkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi